Skønhedspleje

En naturlig deo jeg går tilbage til igen og igen

Jeg har aldrig gjort mig så meget i at lave nytårsfortsæt, men det er det her vel på en eller anden måde. Jeg prøver at se om jeg ikke kan få gang i bloggen igen 😉 Jeg ved at der er nogle stykker af jer derude i hvert fald der savner lidt anmeldelser og bare mine indlæg generelt, fordi I har løbende skrevet til mig og jeg savner at sætte mig ned og nørde indholdsfortegnelser og ingredienser så lad os se om jeg ikke kan få gang i bloggen uden at det skal stresse mig?

De sidste 3-4 år har jeg brugt naturlige deodoranter uden aluminimum og har efterhånden prøvet mange forskellige, men ikke rigtig fundet den rette. Der er alligevel én som jeg ofte vender tilbage til fra det svenske mærke Aurelia. Jeg gav deres Botanical Cream Deodorant et forsøg og efter at have brugt tre krukke op af denne velduftende perbermynte deodorant så må jeg indse at det er deo der kan noget særligt og som jeg gang på gang vender tilbage til.

Aurelia Botanical Cream Deodorant er en naturlig, aluminiumsfri deodorant. Ja og virker den, tænker du så? Det er fint at den er naturlig og uden aluminium, men kan den også holde mine armhuler fri for sved og svedlugt? Jeg vil vove at påstå at det kan den godt. Den har mange fans og har også vundet et par priser og er bestemt en af mine favoritdeodoranter.

Den er på krukke hvilket kan være lidt mærkeligt i starten. Jeg bruger en lille spatel til at tage den mængde op som jeg skal bruge. Den har en creme-til-pudder-konsistens, hvilket vil sige at når den er i krukken er den som en hård creme, og når man så tager den på fingerspidserne og smører den i armhulerne så smelter cremen lidt og bliver til noget der kan minde om pudder. Deodoranten er plantebaseret og indeholder bl.a. antomikrobiel pilerod, kaolin, shea smør, tea tree-, pebermynte-, hybenkerne- og jojobaolie. Derudover så indeholder den mælkesyrebakterier som er det nye sort i skønhedsverdenen 😉

Sheasmør fugter huden og tea tree-, eucalyptus- og pebermynteolie har antiseptiske og antibakterielle egenskaber som sørger for at holde svedlugten væk.

Aurelia Botanical Cream Deodorant, indeholder 50 g, koster 195 kr og kan bl.a. købes i Magasin. Et lille tip er at købe den når Magasin holder sine Beauty Days hvor man sparer -20% på rigtig mange mæsker i Beautyafdelingen. Så hold øje og køb en krukke eller to når den er på tilbud 😉 På krukken står der at ved daglig brug kan den holde i op til 6 måneder. Det er nok meget godt at de har skrevet “i op til”, fordi min krukke holder altså ikke så længe, jeg vil nærmere sige 3-4 måneder.

Billedet er lånt af: Real Skin Care indtil jeg får gang i mit kamera igen, da jeg er lidt ude af træning mht. fotografering og redigering af billeder.

Klik her, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

 

 

Forrige Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar