Skønhedspleje

Sådan undgår du svedlugt

Tænker du nogensinde på at dine armhuler har brug for fugt og pleje? Nej vel? Til gengæld lugter vi til dem af og til og vi gør alt for at undgå sved og svedlugt. Men ved du egentlig hvad din deodorant indeholder? Og ved du at det du smører på dine armhuler går direkte i blodbanen? Altså du dør ikke af det på stedet, men er der nogen grund til at smøre sig med giftige ting? Mange af os spiser økologisk og går op i miljøet osv. men er det så ikke også værd at tænke over hvad man smører sig med i armhulen, når nu det går direkte i blodbanen? Det synes jeg i hvert fald er værd lige at tænke over en ekstra gang.

Faktisk er vores armhuler et af de mest følsomme områder på vores krop og de har brug for både fugt og pleje. Vores armhuler består af nerver og lymfeknuder, der absorberer ingredienserne i vores deodoranter direkte ind i vores kapillærer, dvs. direkte i blodbanen. Huden i vores armhuler er også tyndere end på resten af kroppen og den får sjældent sollys, hvilket gør den ekstra følsom.

Ud over at skifte din deodorant ud med en naturlig deo så er der også andre ting du kan gøre for at undgå sved og svedlugt:

Stimuler lymfevævet i armhulen:

Det er vigtigt at stimulerer lymfevævet i armhulet. Det er noget man selv kan gøre ved at massere sine armhuler. En blid massage stimulerer lymfevævet og øger vores immunforsvar. For at tilføre armhulen fugt kan man anvende en creme uden parfume eller eksempelvis kokosolie. Det er bedst at gøre om aftenen, efter et bad når huden er helt ren og man ikke har brugt deodorant. Vask eller tør cremen/olien af når du er færdig.

Vask din deodorant af:

Det er en god idé at gå i bad om aftenen og vaske sin deodorant af inden man skal sove, så vores svedkirtler kan få lov til at arbejde, det gør de ved at svede og så kan huden i armhulerne også få lov til at slappe af og ånde frit.

Slip af med mørke og misfarvede armhuler:

Jeg har i perioder oplevet mørke og misfarvede armhuler. Det kan være pga. døde hudceller eller forkert brug af deodorant. Vores armhuler danner og frastøder døde hudceller hele tiden og bliver de ikke hjulpet væk, bliver de siddende og danner mørke pletter. Sved kan også blive siddende i de døde hudceller og lugte. Ved at bruge en vaskeklud og forsigtigt skrubbe armhulerne når du er i bad fjerner du de døde hudceller.

Klik her, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

 

 

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar