Ikke kategoriseret

Parlez-Vous Français?

Jeg har holdt noget lidt hemmeligt for jer, dels fordi jeg ikke ville jinxe det og dels, fordi jeg havde besluttet mig for at bloggen skulle indeholde færre personlig indlæg og flere beautyrelaterede i form af anmeldelser af produkter mm. Men jeg er så glad i dag at jeg ikke kan holde det hemmeligt mere.


Som mange af jer ved var det min plan at flytte til Paris lidt tidligere på året. Tingene flasker sig desværre ikke altid som man gerne vil have dem til og jeg kunne ikke få alting til at gå op så jeg kunne flytte til Paris. Til gengæld har jeg gået på et fransk suppleringskursus i foråret og endnu et i hele juli måned 7 timer om dagen, alle ugens 7 dage. Jeg er blevet mega god til fransk, i hvert fald sammenlignet med hvad jeg kunne før. Min store kærlighed til Frankrig og det franske sprog gjorde at jeg søgte ind på Fransk Sprog og Kultur på Københavns Universitet hvor jeg er blevet optaget. I denne uge har vi introuge. Jeg har drukket øl og mødt både mine kommende medstuderende og mine undervisere. Det er SÅ skønt at være blandt lige så frankofile folk som jeg selv er. Jeg føler at jeg befinder mig på det helt rigtige studie og krydser bare fingre for at jeg kan klare den kommende arbejdsbyrde eftersom stressen desværre stadig spøger, nogle gange, og jeg havde et tilbage så sent som for et par måneder siden.

Håber at I alle har haft en skøn sommer!

Knus

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Forrige Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar