Personlige indlæg, personligt, Personligt indlæg, Stress

Jeg har en spiseforstyrrelse

Jeg bryder mig ikke rigtig om overskriften. Jeg ser ikke mig selv som en der har et alvorligt problem mht. at spise. Men når jeg skriver at jeg ikke har et problem, så er det faktisk min spiseforstyrrelse der taler og ikke mig. Jeg ved godt at det kan lyde lidt skizofrent, hvis man ikke kender så meget til det at have en spiseforstyrrelse.


Jeg har overvejet meget om jeg skulle skrive om det at jeg har en spiseforstyrrelse eller ej. Det er en helt ny verden for mig, altså det at jeg har accepteret at jeg måske har en spiseforstyrrelse. Jeg er for nyligt startet i behandling og er igang med at få hjælp til at få det bedre. Bloggen har stået lidt stille det sidste halvandet års tid og det er fordi jeg har haft mange personlige ting jeg blev nødt til at få styr på såsom at finde et sted at bo efter jeg gik fra min ekskæreste, beslutte om jeg skulle fortsætte på sygeplejestudiet, arbejde på min virksomhed, rykke bloggen fra Bloggers Delight her til Bloggers Point og så har jeg haft en masse tekniske udfordinger bl.a. så gik min bærbare i stykker i foråret og jeg har endnu ikke fået den repareret og en masse andre tekniske problemer som har gjort at jeg ikke har kunne komme ind på bloggen. Men jeg har savnet at blogge, det gør mig glad. Jeg kan godt lide at skrive anmeldelser, ligge opskrifter op og dele nogle af mine tanker med jer omkring hvordan det er at leve, med stress, angst, depression og nu åbenbart også en spisefortyrrelsen. Det sidste er nyt for mig, ikke i den forstand at jeg har fået en spiseforstyrrelse for nyligt, fordi det ser ud til at det er noget jeg har haft i mange år, omkring 10-12 stykker, siger de kloge hoveder der hvor jeg går i behandling og de har hjulpet mange piger og drenge gennem tiden, så jeg føler mig i gode hænder hos dem.

Det var en lille opdate fra mig for nu. Nu vil jeg arbejde videre på en “Guide til mine yndslingsteder i Paris” som snart kommer op på bloggen 🙂

I må have en fantastisk søndag!
Knus V

Klik HER, for at følge min blog på
Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar