Give away, Info, Skønhedspleje

Vil du teste K-beauty?

Viobeauty, viola tranelund, K-beauty, koreanske skønhedsprodukter, tonymoly, tony moly
Jeg søger nogle læsere som har lyst til at teste produkter for mig 🙂 Alle kan blive testpersoner og skrive om jeres oplevelse her på bloggen. Det er koreanske skønhedsprodukter I kan være så heldige at få lov til at teste, K-beauty som de bliver kaldt.
K-beauty er utrolig populært for tiden og det er det med god grund, fordi Koreanerne er foran på beautyfronten. De koreanske kvinder er ikke født med smuk hud alle sammen, men de er flittige med hudplejeprodukterne og bruger dem hver dag, ligesom vi andre børster tænder.

VioBeauty er en ny webshop som lanceres her i maj måned. Det er en webshop der sælger skønhedsprodukter og primært specialicerer sig i koreanske skønhedsprodukter. VioBeauty sender til Danmark, Sverige og Norge. Jeg vil gerne give nogle af jer skønne læsere æren i at teste mine produkter som nogle af de aller første.

Jeg søger 5 testpersoner som har lyst til at teste nogle forskellige produkter for mig. Det skal lige siges at jeg selv har brugt K-beauty produkter meget flittigt de sidste 2 år og har derfor valgt nogle af de bedste produkter som I kan få lov til at teste og derefter anmelde her på bloggen.

Alt hvad du skal gøre hvis du gerne vil være testperson og få æren til at anmelde produkterne her på bloggen er at skrive dit navn, din alder, hvilket land du bor i, din hudtype, hudproblemer/udfordringer og hvilke resultater du gerne vil opnå. Så vælger jeg 5 testpersoner ud og sender jer produkter til test som passer lige præcis til jeres individuelle behov 🙂

Konkurrencen er lavet i samarbejde med VioBeauty som sender til Danmark, Sverige og Norge.

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

17 Kommentarer

 • Svar Zitha Nim 2. maj 2016 at 12:37

  Siden jeg var 12, har jeg døjet med acne, som jeg gennem tiden har fået nogle ret skrappe kemikalier mod – som fx. 80% sprit.
  Derfor har jeg så længe jeg kan huske lidt af utrolig udtørret og ødelagt hud, samt store tydelige porer i t-zonen.
  Jeg har derfor længe prøvet en masse produkter, til at forbedre min huds udstråling, selvfølgelig uden de store forbedringer.
  Jeg har længe hørt godt om k-beauty, fra mange youtubere og kunne godt tænke mig selv at kaste mig ud i nogle af disse vidunder, og til tider forunderlige, produkter!

  /Zitha

 • Svar Nina Sjørbotten 2. maj 2016 at 12:57

  Nina Sjørbotten, 23 år, bor i Norge, kombinert hudtype med tidvis fet t-zone, dehydrert og overproduserer talg på nese (store porer) , rødhet i kinn med fine linjer i panne. ujevn hudtone. vil forbedre hudtonen så den blir jevnere, samt forminske store porer og reduserer fine linjer (stramme opp).
  hadde vært gøy å testet ut 🙂

  Mvh. Nina

 • Svar Nina Sjørbotten 2. maj 2016 at 13:00

  Nina Sjørbotten, 24 år, bor i Norge.
  Jeg har en kombinert hud, som er dehydrert, overproduserer talg på nese, sliter med ujevn hudtone i hele ansiktet ( spesielt rødhet i kinn) og fine linjer i panne.
  Vil gjerne prøve å forbedre talgproduksonen på nese (reduserer store porer), jevne ut hudtone og redusere fine linjer (bli fastere i huden i ansiktet)
  Hadde vært gøy å prøve,

  mvh. Nina

 • Svar Joan Østergaard 2. maj 2016 at 13:02

  Hej Viola,

  For det første, tak fordi du delte linket inde på Facebook KK siden, ellers var jeg nok aldrig blevet opmærksom på det. 🙂

  Jeg har prøvet en del KK produkter, men da jeg er en ustyrlig impulsshopper (citat; min kæreste), har jeg taget lidt fra alle paletter, og aldrig rigtig sat mig ordentligt ind i det.
  Min hud er da også et lidt større projekt, jeg har døjet med meget uren hud siden mine tidlige teenage år, det har sat sig sine spor ved en del ar og stadigt store porer. Da jeg blev 30, ændrede min hud sig helt, fra altid at være fedtet og glinsende, blev den pludselig tør og trist.
  Jeg har fået en hudanalyse, og min hud er sensitiv og dehydreret, så det er dér jeg rigtig gerne vil sætte ind, men at få gløden tilbage, opstrammet huden, mindske ar og rynker, er også højt på listen.
  Jeg bor i Odense og er 31 år, og jeg håber at jeg bliver én af de heldige.

  Mvh. Joan

 • Svar Nan Hansen 2. maj 2016 at 13:06

  Hejsa 😊
  Jeg vil meget gerne være testperson og anmelde produkter for dig.
  Jeg er lige fyldt 40 år, bor i Esbjerg/Danmark.
  Jeg har tør/dehydreret hud, med store pore på kinderne. Derudover døjer jeg med pigmentpletter efter min graviditet, både i ansigtet og på halsen, sidst men ikke mindst har jeg ar efter bumser, jeg gerne vil have bugt med 😉
  Håber at høre fra dig 😊
  Mvh Nan.

 • Svar Victoria 2. maj 2016 at 13:13

  Jeg er 24 år, fra Danmark. Jeg har en sart/ sensitiv/ tør hud (jeg er ikke allergisk), derfor oplever jeg til tider rødme og/ eller talg knopper på panden. Mit mål er at have en stabil sund hud uden talg knopper. Jeg har prøvet en del produkter der lover fugt og ren hud, men det har kun resulteret i at jeg får talg knopper eller værre tør hud.
  Det skal også siges at jeg spiser sundt og dyrker motion, for også at holde mig sund indvendig.

 • Svar Birgitte 2. maj 2016 at 13:30

  Jeg er en kvinde på 41 år, som bor i midt Jylland.
  Jeg bruger meget af min tid ude, så min hud har i den grad brug for daglig pleje.
  Min hud har brug for masser af fugt. Jeg forebygger rynker, pigmentforandringer mm med høj solfaktor.
  At have en flot hud, betyder alt for mig, da ansigtet jo er det første som folk ser.
  Jeg har længe søgt efter det helt rigtige til min hud. Jeg har igennem de sidste 2 år brugt Shiseido, som jo også stammer fra østen.
  Ville elske at skulle teste produkter fra Korea, da jeg i gennem den sidste tid, har læst rigtig meget om deres renseprodukter og ikke mindst om deres natmasker.
  Dbh Birgitte

 • Svar Amalie Kristensen 2. maj 2016 at 13:55

  Mit navn er Amalie, jeg er 14 år gammel, og bor i Midtjylland.

  Jeg har døjet acne i lidt over et år, og kunne rigtig godt tænke mig at få det ændret. Jeg er samtidig meget fedtet i t-zonen, og ved hagen.

  Jeg har kendt til Koreansk hudpleje i snart et år, og har også fået købt mig en del. Men desværre har det ikke haft den ønskede effekt endnu, men da jeg venter på nogle nye koreanske acne produkter, håber jeg på at denne gang bliver lykkens gang.

  Det ville være utrolig fedt at få lov til at teste nogle nye produkter, og få øjnene op for nogen som jeg måske slet ikke har set endnu. /Amalie

 • Svar Teresa 2. maj 2016 at 14:35

  Teresa, 44 år og fra dejlige Danmark! Jeg har kombi hud, men heldigvis har jeg arvet min smukke mors koreanske gener, og ikke har så mange rynker og linier. Kunne godt tænke mig at prøve K-beauty, dels fordi jeg er halv-koreanske, og dels fordi jeg vil gerne opnå et mere frisk udseende. Har fået vintertræt hud efter alle de kolde, mørke måneder.

 • Svar Sarah 2. maj 2016 at 15:27

  Jeg har tendens til tør hud og har virkelig svært ved at finde produkter, der holder dagen ud. Jeg ønsker at opnå en blødere hud samt af undgå at min hud føles stram i løbet af dagen 🙂

 • Svar Lili Ly 2. maj 2016 at 15:31

  Mit navn er Lili, jeg er 23 år! Bor i København.
  Og jeg har også været igang med K-Beauty i sådan omtrent et års tid og har derfor ret godt styr på det. Dog ikke disse specifikke produkter!

  Men jeg kunne godt tænke mig at få lidt styr på min dehydrerede hud, har endnu ikke fundet noget som er helt godt.
  Og mine små urenheder som kommer engang imellem.
  Ellers er min hudtype normalt tør og en smule sart, dog ikke overfor parfume osv.

 • Svar Pia Sroka 2. maj 2016 at 16:01

  Jeg hedder pia, er 49 år, og bor i Odense, jeg har normal hud, men har begyndende smårynker,og karsprængninger, vil gerne opnå en mere glat og srtammere hud, håber jeg kan bruges som testperson. 🙂

 • Svar Janni 2. maj 2016 at 16:54

  Janni, 32 år gammel og bor i skønne DK 😍
  Jeg har kombinations hud men tendens til urenheder i perioder.
  Jeg har brugt kk i et års tid nu men leder stadig efter de der wauw produkter…
  Jeg går hovedsageligt efter produkter der giver masser af fugt og er anti wrinkle/anti aging. For jeg vil så gerne have smuk og glat hud selvom jeg bliver ældre. Og så er whitening og breightening også altid gode egenskaber 😉
  Jeg håber jeg kunne blive en af testpersonerne da jeg elsker at prøve nye produkter men måske ikke er så god til at ramme plet med dem jeg selv køber 😂

 • Svar Tina Krogsøe 2. maj 2016 at 20:35

  Jeg hedder Tina og er lige blevet 40 år i marts. Min hud er tør og med pigment forandringer . Har også ret sensitiv hud. Rynker ved øjnene og panden. Synes det kunne være interessant at få mere glød og Evt reduceret pigment pletter. Tak for dejlig blog 💜

 • Svar Line Thorsen 2. maj 2016 at 21:08

  Line Thorsen, 22 år, Danmark (Odense), sensitiv og fedtet hud.

  Jeg har over de sidste 2 år udviklet noget der ligner acne på venstre kind, hvilket jeg er utrolig ked af! Samtidig har det rykket sig til hagen også. Kæmper med det og har prøvet snart alt imod det og synes ikke noget hjælper mig optimalt 🙁 Jeg ønsker at få det bekæmpet, hvis ikke det er muligt helt, så i det mindste bare så det ikke er så voldsomt og kinden føles helt ru og øm.

  Venlig hilsen
  Line

 • Svar Maria Johannsen 28. maj 2016 at 10:21

  Maria 36 år, er fra Danmark men bor i Sverige. jeg har normal hudtype med tendens til tørhed, rødme og begyndende aldersforandringer en rynke mellem øjenbrynene og et par smile rynker er dukket op.
  Jeg har først fået øjnene op for KK beuty for en lille måned siden men læser på livet løs og bestiller produkter hjem temmeligt vilkårlig men sjovt og spændende er det og jeg mærker allerede forandring ved det lidt jeg har ændret på nuværende tidspunkt så potientialet må være stort 🙂
  Mit mål er velplejet hud med ensartet hudtone og at tage hånd om de begyndende rynker (pyt med smilerynker men furen mellem øjenbrynene er ikke velkommen)

 • Svar Dorte Mikkelsen 16. marts 2018 at 10:02

  Dorte, 54 år og fra DK. Hvis jeg sagde, jeg ikke havde rynker, ville jeg være fuld af løgn …. til gengæld bekymrer de mig ikke. Det gør ikke noget, man kan se, at man har levet😉 til gengæld er min hud tør og sensitiv og lettere rødmen på kinderne. Den skal ha sindssyg meget fugt. Jeg tåler ikke parfumestoffer. K-Beauty er det nye sort og jeg har da også kigget på alt fra advokadomasker til sneglecreme. Men hvor skal man starte? Og de der 10-12 Beauty trin, lyder af meget, når man ikke ved, hvad der er hvad og hvor man skal starte eller slutte, ikk? Jeg ønsker mig en gennemfugtet hud, der stråler

 • Skriv en kommentar