Sunde desserter

Sunde snacks fra Paris

Sunde snacks, frugt, chokolade, hindbær, pærer

Jeg er ret glad for søde sager, i perioder tager det overhånd og jeg kan også godt se det på min vægt. Men lige for tiden er jeg inde i en god fase, hvor jeg spiser sundt og dermed forsvinder lysten til slik og søde sager faktisk helt af sig selv. Da jeg var i Paris i efteråret købte jeg disse sunde og rigtig velsmagende frugtsnacks fra Nature Addict. Det er simpelthen bare frugt skåret i små tern, tørret lidt og dyppet i 70% mørk chokolade. Intet andet. Ingen E-numre eller andre ubehagligheder 🙂

Man kan desværre ikke købe dem i Danmark, men jeg har set dem i supermarkederne både i Frankring, Belgien og Luxenbourg, så hvis I kommer på de kanter vil jeg varmt anbefale jer at købe en pakke en eller to. Min favorit er dem med hindbær, en pærerversionen smager også ret godt, også selvom jeg normalt ikke er så glad for at spise pærer.
Men alt dyppet i chokolade smager godt,gør det ikke? 😉

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar