Info

Ses vi til Danish Beauty Award 2016?

Mascha Vand og Andreas Bo Danish Beauty Award Lasse Spangsberg kjole

Billedet af Mascha Vang og Andreas Bo er fra sidste år hvor jeg stod sammen med alle paparazzi fotograferne og fandt ud af at de stort set ikke kender nogen som helst der poserer på den røde løber. Fotograferne tager bare billeder af alt og alle og så bliver de vigtigste kendisser valgt ud af journalisterne som skriver om billederne i sladerbladde mm.

Der er Danish Beauty Award 2016 lige om lidt. Eller det føles som om det er lige om lidt.
Jeg har haft hovedpine mht. hvilken kjole jeg mon skal tage på i år i et par måneder efterhånden. Jeg har været med til Danish Beauty Award de sidste to år og hvert år har jeg haft det svært med at vælge en kjole. Jeg har prøvet mange kjoler og købt en masse kjoler for i sidste ende ikke at vælge nogen af dem og blive ekstrem stresset over det. Begge år er jeg endt med en kjole som jeg har fundet i sidste øjeblik xD

mig til DBA '14

I 2014 købte jeg to smukke David Andersen kjoler et par dage før Beauty Award showet og besluttede mig nærmest på dagen mht. hvilken af kjolerne det skulle være. Billedet oven over er fra Danish Beauty Award 2014, man kan desværre ikke se hele min kjole, jeg vil prøve at se om jeg ikke kan finde et billede af den et sted og så få den lagt op så I kan se den gudesmukke David Andersen kjole som jeg havde på 🙂

klar til Danish Beauty Award 2015 gallakjole Pernille Kaab

Billedet oven over er fra sidste år hvor jeg også først fandt den helt perfekte kjole et par dage før showet og så løb jeg ned til skrædderen dagen før jeg skulle bruge den for at få den syet ind. Han var ikke synderligt begejstret for den korte tidsfrist, men fordi jeg kender ham rigtig godt så fik jeg heldigvis særbehandling og kom forresten i køen med min kjole og fik endda rabat 🙂 Fik jeg nævnt at jeg kun får særbehandling fordi skrædderen er vild med min mor og har inviteret hende ud flere gange? Men det er han og min mor har takket nej flere gange, fordi hun åbenbart ikke er vild med ham. Det er lidt sjovt og min bror og jeg er bare enormt glade for at vi får syet vores tøj til en rigtig god pris 😉

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar