fortroligt, Info, Skønhedspleje

Sådan får du silkeblød og glat hud

Holistic Beauty, skønhedsklinik, sugaring, voks, hårfjernning, frk. blomst, viola Tranelund

Dagens indlæg handler om hårfjerning. Jeg har de sidste 5 år på egen krop afprøvet forskelige måder at fjerne hår på; barberskraber, depilator, voks og sugaring. Jeg har været mest begejstret for sugaring og efter jeg kom i hænderne på Christina Coco for et par måneder siden, kan jeg forsikre jer for at jeg ikke har tænkt mig at lade andre end hende give mig hårfjerningsbehandlinger.

Coco er fantastisk og har været i branchen i 15 år. Hun har helt styr på hvad hun laver og jeg føler mig helt tryg på hendes behandlingsbriks, selvom jeg ligger der uden særlig meget tøj på og hele situationen kan virke lidt akavet. Sådan havde jeg det i hvert fald de første par gange jeg fik sugaring. Coco gør alting så professionelt så jeg altid føler mig helt tryg og afslappet på hendes briks, selvom jeg ved at hun lige om lidt kommer til at torturere mig lidt. Jeg synes altid at det er rart når jeg bare plaprer derudaf og fortæller hende hvad der er sket siden sidst, på den måde er jeg optaget af samtalen og tænker ikke på at det gør lidt ondt at få fjernet hår enten i armhulen eller i mere intime områder som når det er en brazilian.

Jeg har både prøvet at få brazilian behandlinger både med alm. voks og med sugaring og jeg kan bedst lide sugaring. Sugaring giver mig silkeblød og glat hud i 3-4 uger, hvilket for mig er helt utroligt. Jeg er typen der barberer mig om morgenen f.eks. under armene og om aftenen kan man allerede ane mine hår som er ved at vokse ud. Derfor skal jeg helst barbere mig hver dag eller i det mindste hver anden dag. Men når jeg får en sugaring behandling kan jeg gå i op til 5 uger, uden at skulle bekymre mig om jeg nu kan løfte armene op over hovedet og juble, f.eks. hvis jeg har haft en god dag eller tage en langærmet trøje på, for ikke at foragre andre med mine hår under armene.

Hvad er sugaring?

Sugaring er lavet af 100% naturlige ingredienser som ikke er testet på dyr og ikke giver allergiske reaktioner. Når behandleren udfører sugaring bruges der en helt speciel teknik og ved brug af en sukkermasse (deraf navnet sugaring) udtrækkes hårene i deres naturlige vækstretning, mens hårene stadig er i den meget tidlige vækstfase. Grunden til at det skal være i den tidlige vækstfase er at man undgår at hårene knækker, unødigt ubehag, indgroede hår og irritation.

Grunden til at jeg elsker sugaring er at det giver mig en smuk og silkeglat hud uden ubehag såsom hår der stikker efter barbering både i armhulen og mere intime steder. Sugaring gør at jeg ikke skal stresse over om jeg nu har husket at barbere mig under armene her til morgen? Brazilian sugaring er jeg gang på gang vendt tilbage til fordi jeg hader når man lige har barberet sig og så begynder hårene at vokse og allerede et par dage efter stikker de helt vildt.

Så thumbs up til sugaring herfra og hvis jeg skal anbefale jer en god behandler i København
så står Christina Coco fra Holistic Beauty øverst på min favoritliste
😉

Billedet er lånt af HolisticBeauty.dk

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar