Give away

Og vinderen er…

friske spirer, konkurrence, i samarbejde med frk. blomst

For et par uger siden lavede jeg en konkurrence i samarbejde med Friske Spirer hvor man kunne vinde et spire-startkit. I kunne deltage enten på Instagram eller her på bloggen eller begge steder for at få to lod i puljen 😉

Vinderen er nu fundet og det blev @shannetmor hjertelig tillykke!
Du må rigtig gerne sende mig en e-mail med din adresse og så sender jeg den fine præmie din vej.

Jeg elsker at dyrke mine egne spirer. Jeg synes at det er utrolig livsbekræftende at følge med i hvordan frøene spirer og spirerne derefter vokser dag for dag. Det er jeg utrolig fascineret af hver gang jeg dyrker mine egne spirer. Om det er brocollifrø, kikærter, mungbønner eller nogle helt andre bønner eller frø, så kan jeg godt lide at følge med i hvordan mine spirer vokser sig store og stærke og bliver fyldt med vitaminer dag for dag 🙂

friske spirer, konkurrence, frk. blomst

Det øverste billede er mit eget, det nederste er lånt af www.friskespirer.dk

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Simone 11. april 2016 at 15:16

  Hej Viola
  Jeg er blevet nomineret til at lave en blog award, og jeg har nu valgt at nominere dig! Det går ud på at du skal besvare 11 spørgsmål jeg har stillet, skrive 11 facts om dig selv, og derefter nominere 11 andre bloggere til at svare på 11 spørgsmål, som du finder på! Du kan læse mere om det på min blog og se dine spørgsmål http://simonekronborg.bloggersdelight.dk

  Formålet er, at vi bloggere hjælper hinanden med at få flere følgere! jeg håber du har lyst til at være med.
  Venlig hilsen
  Simone 🙂

  • Svar Frk. Blomst 11. april 2016 at 17:45

   Hej Simone.
   Tak for nominereingen smukke 🙂
   Jeg kender ikke Liebster Blog Award, men du er den anden der nominerer mig i dag så jeg må hellere sætter mig ind i reglerne og deltage 🙂

   Knus

  Skriv en kommentar