Info

Lader op til Danish Beauty Award 2016 i morgen

tommy hilfiger, spring 2016 collection, badedragt, bathing suit, spa, afslapning, samadhi spa

I dag står den på ren afslapning. Jeg skal Beauty Award i morgen aften og jeg har sat både i dag og i morgen af til at slappe af og lave så lidt som muligt så jeg kan være veludhvilet og smuk i morgen aften 🙂

Lige nu sidder jeg og drikker lækker te fra Pukka og om et par timer skal jeg mødes med min veninde. Vi starter aftenen med at spise lækker middag og derefter sår den på 45 minutters massage efterfulgt af bobler, frugt og spa i 45 minutter og så smutter eg over til Signe H. og bliver spray tannet så jeg kan være en lækker chokomus i morgen aften 😉

Badedragten jeg har pakket til i aften er fra Tommy Hilfigers forårs collection. Jeg mangler ikke badetøj har de sidste par år købt virkelig meget, men jeg er helt vild med ananaser og har været det lang tid før det blev moderne så denne badedragt kunne jeg ikke stå for og den måtte jeg bare have med hjem 🙂

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar