Info, Make-up, Personlige indlæg, personligt, Personligt indlæg

Grin & Skøn event med Club Matas

Jeg havde en fantastisk aften i Falconer salen på Frederiksberg, i København i går aftes og var virkelig i mit es. Jeg tog derind alene, fordi jeg er beauty nørd og har det hyggeligt i mit eget selskab. Jeg havde min notesblok med så jeg kunne skrive Anette fra Beauty Space og Søren Hedegaards gode råd, tips og tricks ned, mit spejlrefleks camera i tasken og mit gode humør. De to kvinder jeg sad ved siden af vidste intet om hudpleje eller hudplejeingredienser med papirerne i orden, som Anette siger, så derfor måtte jeg jo lige forklare dem et par ting og give dem nogle gode råd, det er det jeg mener med at jeg var i mit es. At give gode råd til folk og især til folk der ikke beder om mine råd er min spidskompetance og det har desværre flere gange bidt mig bagi (jeg ved ikke om det giver mening for jer? i mit hoved giver det i hvert fald mening) 🙂

Jeg kom ud af døren lidt sent og havde tænkt mig at cykle, men droppede den idé igen da jeg fandt ud af at det regnede. Jeg havde brugt omkring en time på at ligge make-up og gøre mig klar og havde derfor ikke lyst til at cykle i regnvejr, så min make-up kunne glide ned af mine kinder. Jeg fik heldigvis fanget en taxa og sat kursen mod Falconer Centret og selvom jeg ankom uden min billet, fordi den var blevet væk, så fik jeg heldigvis lov til at komme ind og fandt min plads inden det hele gik igang.. Det var virkelig en kæmpe lettelse og så kunne jeg endelig læne mig tilbage lytte til Anettes kloge skønhedsråd og slappe af. Anette var nemlig den første der gik på scenen og hun gjorde det virkelig godt. Jeg tror at hun var en smule nervøs fordi der sad 800 spændte gæster foran hende, men jeg synes at hun gjorde det godt, ligesom altid var hun forberedt, velformuleret og i godt humør så det var fantastisk at se hende på scenen og jeg fik skrevet nogle guldkorn ned, selvom jeg snart kender hendes skønhedsforedrag udenad (jeg har været til det samme foredrag omkring 4-5 gange de sidste par år).

Grin og skøn event, Club Matas, Falconer salen, Make-up tips, Søren hedegaard

Efter Anette kom Søren Hedegaard på scenen og delte ud af tips og tricks fra make-up verdenen og mange af hans råd var helt nye for mig. Make-up er ikke min stærke side, selvom jeg ved en masse føler jeg ikke altid at jeg kan ligge en perfekt makeup på mig selv. Men det har måske også noget at gøre med at jeg i sidste øjeblik inden jeg skal ud begynder at afprøve en ny make-up teknik og det er virkelig dårlig timing. Som i virkelig dårlig timing. Fordi det kan næsten kun gå galt og så skal jeg fjerne al min make-up og starte forfra. Derfor prøver jeg oftets at køre den sikre stil og ligge ansigts- og øjenmake-up som jeg ved at jeg har prøvet tusinde gange før. Jeg har efterhånden erfaret at nye teknikker kan gå galt så jeg prøver at lade den nye øjenskygge palette ligge til en dag hvor jeg har god tid, selvom det kan være svært 😉

sørem hedegaard, make-up, tips, tricks

Efter Søren Hedegaard havde været på scenen var der en kort pause hvor Beauté Pacifique havde stillet nogle scannere op så man kunne få scannet sin hud. Der stod rigtig mange i kø så det nåede jeg desværre ikke. Jeg fik dog heldigvis mulighed for at få scannet min hud på vejen hjem og der blev jeg glad. Jeg havde frygtet scaningsresultatet, da man ofte får at vide at ens hudtilstand er frygtelig, hvorimod jeg faktisk fik at vide at den så enormt sund ud. Det kom lidt bag på mig, må jeg indrømme. Men min hud har det fantastisk og det er takket være A-vitamin creme fra Beaute Pacifique, nålerulning, de rigtige kosttilskud og sund kost 🙂

Efter pausen gik Søs og Kirsten på og rundede aftenen af med omkring en times underholdning og de var virkelig sjove. Jeg troede ikke at jeg ville grine så meget. Men deres humor er fantastisk og gav mig lyst til selv at lave comedy eller stand up som jeg længe har haft lyst til, men mine venner tror ikke helt på at jeg kan finde ud af det. Måske har de ret, måske har de ikke. Men jeg vil helt klart prøve det af på et tidpunkt.

Alt i alt havde jeg en dejlig aften. Jeg lærte en masse nye ting og det vigtigste af alt, jeg har helt glemt at fortælle jer at jeg fik en goodiebag med hjem med Beauté Pacifique produkter. Den faste læser her på bloggen ved at jeg eeeeeelsker goodiebags så det kunne næsten ikke blive bedre 😉

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar