Personlige indlæg, personligt

Billeder fra Paris

Det gik lige op for mig at jeg var i Paris for en måned siden og jeg har slet ikke delt nogen af mine billeder med jer her på bloggen. Jeg har løbende mens jeg var afsted lagt billeder op på Facebook og på Instagram 😉

Jeg var i Paris i 8 dage og havde en fantastisk tur. Jeg var afsted lige før påske og det var dejligt vejr i Paris, solskin det meste af tiden, hyggelig stemning, selvom der var terror i Bruxelle mens jeg var afsted. Jeg havde en fantastisk tur og håber at jeg har fået taget nogle billeder så I kan mærke den gode stemning her på bloggen også 🙂

street art i Montmartre Paris France Frankrig

Frk Blomst, Viola Tranelund, Louvre, Paris, kunst

flot gade i Paris

smuk kunst i Paris

Laduree Paris Macarons tea

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Nikki Lund 22. april 2016 at 10:45

    Sikke nogle smukke billeder 🙂
    Hav en dejlig Store Bededag!
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv en kommentar