Give away, Kost og Ernæring, Vitaminer og mineraler

Vind et spire-startkit

Friske Spirer, en guide til spiring, Miriam Sommer

Foråret kan virkelig mærkes for tiden og jeg elsker det! Fuglene kvidrer udenfor, dagene bliver længere og nætterne kortere, krokuser, påskeliljer og andre fine blomster titter frem udenfor og når solen så også skinner kan intet ødelægge mit gode humør. Jeg får altid fornyede kræfter og ekstra viljestyrke her om foråret og det er især dejligt nu hvor jeg arbejder omkring 60 timer om ugen, da jeg er i opstartsfasen med min nye virksomhed 🙂

Jeg åbner altid en helt ny verden for mine venner når de kommer på besøg og i dag kan jeg måske lære jer noget nyt, som I ikke kender til eller som I synes kunne være spændende at kaste sig ud i 🙂 Det er ikke så svært at dyrke sit eget mikrogrønt, det er meget nemmere end man skule tro og med et startkit er det lige til at gå til, selv hvis man ikke har prøvet det før 🙂

Denne vinter har jeg ikke været så god til at huske at spire mine egne mikrogrønsager, men for nogle uger siden besluttede jeg mig for at det ville jeg lave om på og skrev dermed et indlæg på bloggen som kan læses HER.
Min far er biolog og derfor har mine forældre altid spiret deres egne bønnespirer og andre grøntsagsprirer derhjemme. Jeg har nærmest fået det ind med modermælken og derfor kom det også som en helt naturlig ting for mig at en af de første ting jeg brugte penge på, da jeg flyttede hjemmefra var en spirebakke og nogle frø så jeg kunne gro mine egne mirkogrønsager derhjemme.

Jeg synes at det er fantastisk livsbekræftende at dyrke sine egne spirer. Man har nogle spirefrø og kan følge med i hvordan de vokser dag for dag, det er jeg utrolig fascineret af hver gang jeg dyrker mine egne spirer om det er mungbønner, radisefrø eller nogle helt andre bønner eller frø så elsker jeg at følge med i hvordan mine spirer vokser sig store og stærke og bliver fyldt med vitaminer dag for dag 🙂

dyrk dine gene mikrogrøntsager, friske spirer

For at fejre at foråret er på vej har jeg i samarbejde med Friske Spirer lavet en konkurrence, hvor en af jer får mulighed for at vinde et startkit til at gro sine egne spirer.
Kittet indeholder;
– Bogen “Friske spirer en guide til spiring”
– Økologiske radisefrø til spiring
– Økologiske ærtefrø til spiring
– Et specielt stykke hørstof, som man sætter på et sylteglas når man spirer🌱

For at deltage i konkurrencen skal du gå ind på min Instagram profil.
Hvis du gerne vil have et ekstra lod i puljen skal du skrive i kommentarfeltet nedenunder her på bloggen om hvorfor det lige netop er dig der skal vinde dette fine spire startkit?
🙂

Held og lykke! 🍀

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

7 Kommentarer

 • Svar Jane 29. marts 2016 at 10:23

  Det er en pragtfuld giveaway og elsker når vi begynder at dyrke grønsager i drivhuset
  Den skønne præmie vil falde i gode hænder hos mig
  Følger dig

 • Svar Anette 29. marts 2016 at 13:36

  Jeg ænskede med et spirekit i julegave men fik det desværre ikke. Jeg vil rigtig gerne igang med at dyrke en masse lækre spire. 🙂

 • Svar Anne-Marie 29. marts 2016 at 16:07

  Jeg har ikke Instagram, er det ok at være med alligevel. Jeg synes spirring er spændende, men har aldrig fået sat i gang herhjemme. Men det er jeg sikker på den specialhør kan lave om på, sammen med bogen.

 • Svar pia sroka 29. marts 2016 at 16:08

  Jeg skal vinde da jeg godt kan lide at dyrke mine egne krydderurter og grøntsager, de smager meget bedre. 🙂

 • Svar Anne-Sophie Brandenborg 29. marts 2016 at 16:22

  Jeg vil elske at lære min søn lidt om at producere selv og disse må være en god start😚

 • Svar Christina 30. marts 2016 at 13:22

  Jeg trænger på mange planer til et godt grønt boost <3

 • Svar Lou 30. marts 2016 at 21:42

  Jeg vil gerne begynde at dyrke mine egne ting i større grad.

 • Skriv en kommentar