Info

God påske fra Paris

god påske, påske cupcakes, muffins

Der har været stille på bloggen i denne uge, fordi jeg er på ferie i Paris og min computer gik i stykker dagen efter jeg ankom 🙁

Jeg er meget aktiv på Instagram og på Facebook hvor I kan følge med I min ferie og se hvad jeg har taget med af lækre skønhedsprodukter og make-up 😉

Jeg havde planlagt en del arbejde jeg skulle ordne, mens jeg er i Paris, men det er svært at arbejde når min computer ikke virker. Den gik igang med en opdatering af Windows helt af sig selv og fik ikke gjort opdateringen færdig og nu vil den ingen ting. Jeg har i sidste uge talt med Microsofts kundeservice og fortalt dem at det ikke er i orden at ens computer bare går igang med at opdatere helt af sig selv. Jeg ved at der er en fejl i deres system, det bliver diskuteret i flere forums på nettet, men de ville ikke indrømme at jeg havde ret i telefonen. Så jeg må igen ringe ind til dem når jeg kommer hjem og fortælle dem at når man som selvstædig er afhængig af sin computer er det ikke i orden at jeg ikke kan arbejde pga. en fejl fra deres side som de oven i købet ikke vil indrømme derfor ikke engang vil undskylde for.

Rigtig god påske til alle og jeg håber at jeres computere virker som de skal 😉

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus fra en lidt frustreret Viola,
som er nødsaget til at slappe af på min ferie, og det er måske ikke helt tosset 😉

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar