Make-up

Forårslæbestift fra Elizabeth Arden

Så flot læbestift i den smukkeste forårsfarve ♥ Denne skønhed købte jeg sidste år og jeg har været utrolig glad for den. Jeg har i flere år prøvet at blive bedre til at gå med læbestift og er faktisk ved at blive lidt bedre til det, selvom jeg stadig foretrækker en lipbalm med lidt farve i fremfor læbestift 😉

Jeg synes at læbestift er SÅÅ besværligt; jeg kan ikke kysse min kæreste, hvis jeg har læbestift på, fordi så får han det jo i hele ansigtet, derudover skal jeg hele tiden holde øje med om det er tid til at “friske læberne lidt op” og sidst men ikke mindst, så er jeg mester i virkelig at tvære min læbestift ud i hele ansigtet. Det sker ofte når jeg får lidt alkohol indenbords og især hvis jeg efter et par glas rødvin skal “friske læberne op”, så går det helt galt. Det er derfor jeg i mange år gentagne gange har konkluderet at jeg måske bare endnu ikke er gammel nok til at bruge læbestift. 😉

2015-02-14 14.06.11 HDR

2015-02-14 14.05.23 HDR

Jeg har skrevet om denne pæne læbestift fra Elizabeth Arden før her på bloggen den hedder Ceramide Ultra Lipstick fra i farven Tulip, 16. Navnet passer perfekt her om foråret, da det jo betyder tulipan ♥

Læbestiftens emballage er gudesmuk. Den er guldfarvet med rektangler og kvadrater ingraveret i metallet, som leder ens tanker hen på Elizabeth Ardens famøse Red Door. Emballage fuldender hele oplevelsen ved at bruge denne skønne læbestift, da emballagen emmer af luksus og man jeg får helt lyst til at have læbestiften stående til pynt på mit sminkebord, så smuk er den.
Læbestiften har en dejlig cremet konsistens. Den påføres som en drøm og er meget pigmenteret. Mine læber føles meget fugtmættede, når jeg har læbestiften på.

Bemærkelsesværdige ingredienser:
Ceramide (Ceramide 1, Ceramide 3 og Ceramide 6 II) er alle naturlige lipider som fungerer som fugtmagneter på læberne. På denne måde binder de fugten til læberne. Kokosolie og Shea smør er gode antioxidanter og har helende egenskaber. Sucrose Cocoate balancerer og vedligeholder fugten.

Kan købes på lookfantastic.com til ca. 153 kr. og herhjemme kan den købes hos Matas til ca. 230 kr. Jeg har købt min hos lookfantastic.com, som er en engelsk hjemmeside, hvor jeg rigtig ofte køber min make-up og skønhedsprodukter 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar the fashionary 15. marts 2016 at 13:14

    Lækker farve! Jeg forsøger selv at få lidt ekstra farve på læberne – det er bare så nemt at ende med en nude nuance ;o)

    Tjek gerne min blog – jeg kører pt. en giweaway!

  • Skriv en kommentar