Give away

Vind Real Techniques børster!

real techniques make-up børster brushes give away konkurrence

Hej piger (og drenge hvis I vil deltage i konkurrencen om nogle lækre make-upbørster til en sød pige I kender) 😉

Jeg har sat disse fine make-up børster på højkant i min konkurrence på Instagram. Ikke bare hvilke som helst pensler, men nye pensler fra Real Techniques som er ret hyppede i blog- og make-up verdenen. Jeg har kun hørt godt om deres make-up pensler og og er selv meget tilfreds med dem. De er alle fra Real Techniques som er børster udviklet af professionel make-upartiser. Jeg er rigtig glad for mine børster og vil gerne give jer muligheden for at få fingrene i disse lækre børster også 🙂

I kan deltage ved at gå ind på min instagram profil HER.

Real Techniques by Samantha Chapman, Your Finish/Perfected Blush Brush
Denne børste er designet af Samantha Chapman som er en meget dygtig og kendt make-up artist. Den her er en multi-pensel, den kan bruges til alt; til contouring, til din rouge, at ligge skygger og definere ansigtet. Derudover så kan den bruges til alle slags make-up typer; blush, bronzer, og pudder. Børsten er håndskåret som gør at den er meget præcis når du bruger den.

Real Techniques by Samantha Chapman, Your Base/Flawless, Core Collection, 4 børster + en holder/etui.
I dette sæt får man fire gode børster; en detalje børste som kan bruges til concealer eller til at ligge læbestift. En spids foundation børste til at ligge flydende foundation med. Med denne kan man bygge dækningen af sin foundation op. En “buffing børste” som er god til pudder eller mineral foundation. En countour børste som er god til at ligge highlighter og til counturing. Og så får man også en holder/etui til børsterne så man kan have børster med på farten eller kan have dem stående på bordet.

Rigtig mange gange held og lykke og rigtig god dag derude, det er jo snart weekend!

Konkurrencen er ikke sponsoreret, det er nogle børster jeg selv har købt for at udlode her på bloggen. Fordi jeg har de sødeste læsere, som jeg gerne vil forkæle her i den mørke og meget kolde vintertid 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Pia M Hansen 29. februar 2016 at 21:37

    Ville jeg gidt vinde til min datter der altid hjælper mig hendes svagtseende mor pg pengene er små oga min førtidspension så har ikke så tit mulighed for at kæbe de fine bærster til hende. Nen har desværre ikke instagram da jev har svært ved at se på den pga mit dårlige syn

  • Skriv en kommentar