Give away

Vind en Chanel limited edition sheer moisture mist!

give away, Chanel limited edition sheer moisture mist eau fraiche

So I reached 365 followers! Thank you guys! I want to celebrate it with you.
You can win this limited edition sheer moisture mist from Chanel on my instagram 🙂

For my Danish followers
Jeg er så taknemmelig for at jeg efterhånden er oppe på 365 følgere på instagram og har derfor sat denne smukke Sheer Moisture Mist på højkant i min konkurrence på instagram som I alle har muligheden for at deltage i 🙂

Konkurrencen er ikke sponsoreret, det er nogle produkter jeg selv har købt for at udlode her på bloggen. Fordi jeg har de sødeste læsere, som jeg gerne vil forkæle her i den mørke og meget kolde vintertid

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar