Skønhedspleje

My AM beauty routine

My AM routine phformula, rønsbøl, bioderma, solcreme, spf

1) I gently wash and exfoliate my skin with a small cotton cloth and water

2) Then I moisturize my face with the fantastic skintonic from Rønsbøl which is filled with niacinamide and glycerin and is the cheapest mist on the market with such good ingredients and no poo. It’s without parabens, fragrance and artificial coloring.

3) On moist skin I put on my Hyaluronic Acid Firming Serum

4) Then I take a small amount of my Moisturizing mattifying fluid from Bioderma

5) And of cause some SPF, today I used this one from pHformula which is one of my favourite because it leaves my skin mat and not shiny as many other sunscreens do.

For my Danish followers
Min morgenskønhedsrutine for tiden ser således ud:
1) Jeg vasker ansigtet med vand og eksfolierer blidt med en bomuldsvaskeklud (de kan bl.a. købes i IKEA)

2) Derefter fugtmætetr jeg mig hud med Rønsbøls skintonic, som er den bedste på markedet til prisen. den indeholder bl.a. niacinamid og glycerin som gode ingredienser man skal kigge efter i en ansigtsmist.

3) På fugtmættet hud påfører jeg min Hyaluronic acid firming serum, som jeg er igang med at teste i øjeblikket.

4) Derefter en lille smule Moisturizing mattifying fluid fra Bioderma som gør min hud fin uden at jeg kommer til at skinne som en diskokugle, som jeg desværre har en tendens til, både sommer og vinter.
5) Til sidst topper jeg med SPF i dag brugte jeg en solcreme fra pHFormula, som er en af mine favoritter, da den efterladen huden helt mat i forhold til mange andre solcremer som får min hud til at skinne.

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Christina Holm 26. februar 2016 at 11:38

    Lækre produkter, jeg har selv et par stykker fra PhFormula, som jeg er rigtig glad for! 🙂
    Tag gerne et smut forbi min blog, hvor jeg i anledningen af, at bloggen fylder år afholder en lækker givaway http://holmsvarer.bloggersdelight.dk/2016/02/26/bloggen-fylder-1-aar/

  • Skriv en kommentar