Skønhedspleje

Min kæreste og jeg vi er et team

Falkenberg strandbad

En af mine søde mandlige læsere ønskede for et par dage siden flere personlige indlæg på bloggen. Jeg har i de snart 3,5 år jeg har haft bloggen, gjort mig mange overvejelser omkring det der med personlige indlæg. Skal jeg? Skal jeg ikke? Det har resulteret i at jeg engang imellem har skrevet indlæg som 10 things about me og har fået positiv respons fra nogle af jer læsere, fordi I godt kan lide at læse om mig som privatperson. Selvom jeg er personen bag denne blog har jeg jo også et mere eller mindre almindeligt liv foruden at sidde bag min computerskærm og blogge 🙂

Jeg har ikke skrevet så meget om min kæreste på bloggen, fordi jeg har prøvet at holde den så professionel som mulig og skriver derfor primært om skønhedsprodukter, make-up og skin food (altså kosttilskud og mad der er god for huden).

Men dagens indlæg handler om det at have en kæreste og faktisk helt konkret om mit eget forhold. Min kæreste, er som mange andre bloggeres kærester, ikke synderligt begejstret for at jeg skriver om ham på bloggen og jeg har faktisk stort set fået forbud mod at ligge billeder op af ham her på bloggen, med mindre han har godkendt billederne. Derfor har han også læst dette indlæg igennem, inden jeg lagde det op på nettet til offentlig skue.

Jeg er 26 år gammel, bor i en dejlig stor lejlighed på Nørrebro i København sammen med min kæreste og som de fleste af jer ved er jeg igang med at læse til sygeplejerske. Jeg er næsten halvvejs med studiet, men er pt. sygemeldt, fordi jeg gik ned med stress for lidt over et år siden.
Min kæreste er 28 år og har arbejdet på fuld tid, lige siden han blev færdig med at studere for ca. et år siden. Vi har kendt hinanden i næsten 4,5 år og har været kærester i 4 år til maj. Ud af de 4 år har vi boet sammen i 3,5 år, så vi flyttede forholdsvis hurtigt sammen, men har begge været utrolig glade for vores valg. Det er første gang at jeg bor sammen med en kæreste så vi er begge stødt på nogle udfordringer undervejs. Før vi flyttede sammen var jeg vandt til at jeg havde mere tid til mig selv og for det meste selv bestemte eksempelvis hvad jeg skulle spise til aftensmad, men efter vi flyttede sammen skulle jeg pludselig tænke på hvad “vi” skulle have at spise og ikke bare “jeg”. Der var pludselig en person som jeg stort set hele tiden skulle fortælle hvor jeg er henne, hvad jeg laver og hvordan min dag er gået. Det er ikke noget jeg har været vandt til siden jeg flyttede hjemmefra for næsten 8 år siden. Men nu føles det som om at jeg har boet sammen med min kæreste… ja, næsten for altid. Det er skønt og jeg elsker det 🙂

Billedet til dagens indlæg er en collage jeg lavede for næsten et år siden på vores årsdag, hvor jeg tilbragte en utrolig romantisk weekend sammen med min kæreste. Min kæreste overraskede mig med et ophold til Falkenberg Strandbad i Sverige på vores årsdag. Falkenberg Strandbad er et af mine to yndlings hotel og spa steder i Sverige. Jeg har før skrevet et indlæg om vores årsdag som I kan læse om HER

Mit og min kærestes forhold har self. ikke været som at flyve rundt på en lyserød sky hele tiden. Vi har til maj været kærester i 4 år og det har været 4 år både med op og nedture. Men jeg tænker på os som et team vi hjælper hinanden, vi er der for hinanden og uden ham ville jeg hverken have bloggen her, være den jeg er i dag eller have den personlighed som jeg har i dag. Vi udvikler os sammen, lærer af hinanden. Der er for eksempel en masse naturvidenskabelig viden som han har lært på studiet eller i gymnasiet som jeg ikke har, fordi jeg var sproglig i gymnasiet, derefter læste engelsk på universitetet og nu læser til sygeplejerske og derfor har en stor viden indenfor nogle helt andre områder end min kæreste. Men vi kan godt lide at diskutere sammen og argumentere for vores synspunkter, som nogle gange godt kan være vidt forskellige 😉 Nogle gange kan det være en udfordring, men andre gange kan jeg lære noget nyt af ham og omvendt. For eksempel har jeg for en uges tid siden lært om Bitcoins og det er kun fordi min kæreste begyndte at forklare mig om hvad Bitcoins er og hvorfor teknologien bag er utrolig spændende og måske kan bruges til at ændre nogle ting i vores hverdag.

Jeg vil prøve at skrive nogle flere personlige indlæg her på bloggen, da jeg også selv synes at det er spændende at lære personerne at kende bag de blogs som jeg følger, så derfor har Fredes kommentar på bloggen den anden dag været med til at ændre min holdning til personlige indlæg. Tak, Frede 🙂 Selvom jeg synes at personlige indlæg er meget sværere at skrive end eksempelvis en anmeldelse af en ansigtscreme, så vil jeg alligevel betræbe mig på at gøre det lidt oftere.

Tusind tak til alle dem der læser med her på bloggen, både engang imellem og til de faste læsere. Jeg er glad for at I har lyst til at følge med, nogle af jer kender jeg og har haft mulighed for at møde i den virkelige verden. Andre kender jeg kun fra kommentarfeltet her, på Facebook og på Instagram.

Jeg kan godt lide at læse jeres kommentarer på bloggen og det er også hyggeligt når I skriver kommentarer på de andre sociale medier, det giver mig altid et smil på læben når I skriver hvad I har på hjertet og ikke kun læse mine indlæg 🙂

Jeg håber at I har fået et bedre indblik i hvem jeg er som person og omkring mit og min kærestes forhold og at det gav dig nogle tips til hvordan nogle forhold kan være, Frede 😉

Endnu engang tak fordi I læse med og jeg håber at I alle får en rigtig dejlig dag!

Indlægget er ikke sponsoreret, jeg ville bare gerne dele lidt af mit privatliv med jer, så I har en idé om hvem jeg er som person, på opfordring fra en sød læser.

Følg min blog med Bloglovin HER

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar