Skønhedspleje

Kom til Tromborg lagersalg!

12696752_10207626570598327_502294949_o
Jeg gik en smule amok i morges, da jeg var oppe hos Tromborg på Amaliegade.. Men altså det hele er købt til Tromborgs lagersalg, så jeg har jo faktisk sparet nogle penge. Man må se positivt på tingene 😉
Tromborg holder et af deres sjældne lagersalg i dag kl 9-18 på Amaliegade 16, 1. sal

Lidt om Tromborg og deres filisofi:
Økologisk og naturlig · Balance between beauty & nature · In-house science
Parfume- og silikonefri make-up og skønhedsprodukter

Dansk fremstillede produkter med videnskabeligt veldokumenterede aktive stoffer.

Tromborg Professionel Make Up, Tromborg Scandiavian Mood og Tromborg Treatment er skabt ud fra en filosofi om skønhed: Det skal være let og overskueligt at komme til at se godt ud – på ingen tid. Med det travle liv, de fleste lever i dag, er der kun få øjeblikke til selvforkælelse. Disse øjeblikke skal ikke bruges på uoverskuelige valgsituationer eller kryptiske produktinformationer.

Tromborg Professional Make-up er sammensat, så alt er let at gå til og passer indbyrdes – og du får et fejlfrit resultat hver gang. Produkterne er ikke tunge og maskede, men lette og transparente både i tekstur og farver.

Tromborg Scandinavian Mood og Tromborg Treatment – serierne matcher en skønhedsfilosofi om det lette og tilgængelige og er opbygget med henblik på velvære. Når man plejer sin hud, er det vigtigt at man kan stole på, hvad man putter i ansigtet – det er det, der ligger bag Tromborg Treatment og Scandinavian Mood: Videnskab og natur – de reneste ingredienser og sund fornuft.

Indlægget er ikke sponsoreret, jeg ville bare gerne tippe jer om et godt lagersalg, i den mørke og meget kolde vintertid

Følg min blog med Bloglovin HER

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar