Skønhedspleje

Få en smuk hud med ansigtsmassage!

I sidste uge blev jeg virksomhedsejer! 🙂 Jeg har før nævnt på bloggen at jeg havde gang i noget iværksætteri, men min forretningspartner sprang desværre fra. Så nu har jeg valgt at starte en virksomhed op alene. Jeg kan pt. ikke afsløre for jer hvad det er for en slags virksomhed.

Men mens jeg har travlt med at færdiggøre min forretningsplan og ligge fremtidsplaner så tænkte jeg at jeg ville dele en video med jer som min skønhedsguru Lisa Eldridge har lavet 🙂 Det er en video hvor hun viser og fortæller om hvorfor ansigtsmassage er godt og hvad det gør ved lymfesystemet mm. Et af mine mål i 2016 er at blive bedre til at give mig selv ansigtsmassage. Det er ikke noget jeg har gjort mig så meget I før i tiden, men det har jeg besluttet mig for at lave om på. Fordi hvem vil ikke have lige så smuk hud som Lisa?

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar