Give away

En lille påmindelse :)

Clarins daily energizer lovely lip balm

Hej skønne følgere!
Jeg vil gerne minde jer om at jeg har en konkurrence igang som jeg rigtig gerne vil have afgjort snart. Men det kræver at I går ind på min Instagram profil og deltager. Fordi vinderen bliver først trukker når jeg rammer 400 følgere, så jeg mangler lige 95 følgere før jeg trækker en heldig vinder af den udsolgte limited edition lip balm fra Clarins

Konkurrencen er ikke sponsoreret, jeg har selv været i Paris og købt en lip balm fra Clarins, som jeg udloder fordi jeg har de sødeste læsere, som jeg gerne vil forkæle her i den mørke og meget kolde vintertid

Følg min blog med Bloglovin HER

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Frede 6. februar 2016 at 16:06

  Hej Viola
  Tak for en god blog – jeg er en af dine faste mandlige læsere.
  Kunne man lokke dig til at skrive lidt flere personlige indlæg? Her tænker jeg særligt på indlæg om dit parforhold. Jeg er selv for første gang i et forhold, så kunne godt bruge lidt tips.
  Mvh en daglig læser

  • Svar Frk. Blomst 6. februar 2016 at 16:59

   Hej Frede.

   Tak for de søde ord 🙂

   Det er dejligt for mig at vide at du savner nogle flere personlige indlæg på bloggen. Jeg har med vilje ikke haft så mange personlige indlæg, fordi for mig er bloggen ikke en dagbog men en side hvor jeg skriver om det jeg ved en masse om og om det jeg brænder for. Men jeg vil gerne skrive nogle flere personlige indlæg, det er faktisk noget jeg selv holder meget af at læse om på andre blogs 🙂

   Tak fordi du følger med! Rigtig god weekend! Og jeg har faktisk et par personlige indlæg i ærmet, som jeg har skrevet på længe, et om forhold er hermed kommet på min to-do liste 🙂

   Kh Viola

  Skriv en kommentar