Skån miljøet, Skønhedspleje

Downsizing er det nye sort

det nye sort

Okay, nogle af jer derude har måske været med på denne trend de sidste par år, men jeg er altså ikke så god til det.

Downsizing er populært ikke kun i skønhedsverdenen, men på alle livets hylder. En overflod af skønhedsplejeprodukter på badeværelseshylden, har fået mange af os forbrugere til at stoppe op, tænke os om og forenkle vores vaner.
Jeg har arbejdet på at downsize i flere år, da jeg ikke er så god til det, endnu. Det er jo svært for en nysgerrig skønhedsblogger, som mig. Jeg har virkelig mange produkter derhjemme, men jeg går meget op i at at bruge op af det jeg har, inden det bliver for gammelt og så elsker jeg små størrelser og rejsestørrelser, de er lidt nemmere at få brugt op 🙂

Der findes 3 kategorier af downsizing;
1) Produkter der kan mere end én ting (her er kokosolie et godt eksempel, jeg har skrevet om 10 ting man kan bruge kokosolie til HER)

2) Små størrelser f.eks. små neglelakker, fordi det er sjældent at man får brugt en neglelak op. man når at blive træt af farven inden flasken er tom eller også så skifter neglelakmoden og de farver man har stående derhjemme er ikke moderne mere.

3) At bruge op af det man har derhjemme, er også at downsize. Det gælder også bl.a. i køkkenet hvor der de sidste par år har været fokus på at undgå madspild.

Klik HER, for at følge min blog på Bloglovin’
så får du muligheden for at være en af de første til at deltage i konkurrencer på bloggen,
læse mine seneste blogindlæg mm.

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar