Budget vs. Luksus produkter, Skønhedspleje

Anmeldelse // Neglelakfjernere

2014-06-04 08.29.53

Der er sikkert mange af jer der kender de her fancy ekspres neglelakfjernere. Matas har en, Sephora har lavet en og mange andre mærker har også lavet dem.

Jeg har testet disse fire neglelakfjernere der er gode at have med på farten.
Fra venstre: Express nail polish remover fra Sephora, Ekspres Neglelakfjerner fra Matas, Dyp-drej-væk neglelakfjerner fra ukendt mærke fundet i Netto til billige penge 😉 og de sidste er neglelak fjerner pads også fra ukendt mærke, fundet i Netto 🙂

Den fra Sephora kender de fleste. Da den kom på det danske marked var denne negelakfjerne et mirakel i mine øjne. Jeg havde ikke fjernet neglelak så hurtigt og effektivt før jeg prøvede denne neglelakfjerner hos min veninde. Jeg måtte bare selv eje en med det samme.
Koster 70 kr. i Sephora Illum.

Ekspres neglelakfjerneren fra Matas fik jeg i min goodiebag til Danish Beauty Award. Jeg synes ikke at designet på den er helt fantastisk. Den ligner bare et helt almindeligt hvidt produkt fra Matas med striber, men den gør hvad den skal. Den fjerner ens neglelak hurtigt og effektivt og så koster den mindre end den fra Sephora.
Denne neglelakfjerner er acetonefri ligesom den fra Sephora og så er den tilsat fugtgivende glycerin til at pleje fingerspidser.
Koster 50 kr. i Matas.

Dyp-drej-væk neglelakfjerneren har jeg fundet i Netto i en pakke med neglelakfjernerpads.
Jeg har lovet min lille søster sådan en smart ekspress neglelakfjerner længe, faktisk omkring et års tid efterhånden og da vi så var ude at handle og hun så en pakke hvor der stod “Dyp-drej-væk! neglelakfjerner” så vidste vi begge to at selvfølgelig skulle jeg købe en pakke til hende, nu havde jeg jo lovet hende det meget længe.
Så det gjorde vi og jeg købte også en til mig selv, jeg skulle jo afprøve den så jeg kunne skrive et indlæg om den til jer 😉
Jeg blev faktisk overrasket fordi den indeholder heller ikke acetone ligesom de andre og ud over designet er der faktisk ikke den store forskel, jo prisen, fordi jeg har kun givet 25 kr. for den og fik endda en pakke neglelakfjerner pads med.
Pakken kostede mig 25 kr. Så det var et godt køb.

De fine neglelakfjernerpads hørte med i pakken fra Netto. Det er sådan set bare vatrondeller med neglelakfjerner på, men det er smarte at have med i tasken, hvis man lige kommer til at stå i en situation hvor man ikke må have neglelak på eller bare har brug for at fjerne neglelak.

Jeg vil egentlig ikke anbefale den ene neglelakfjerner frem for en anden. Jeg kan godt lide dem alle sammen, de gør alle det de skal. Jeg kan bedst lide designet på Sephoras neglelakfjerner, så kommer Dyp-drej-væk! fordi jeg synes at den har et fedt navn og så kommer Matas’s på en sidste plads, fordi jeg synes at deres emballage er ret kedelig. Dyp-drej-væk indeholder ikke acetone ligesom de andre, men ellers er indholdet i dem stort set ens, så det handler bare om hvor mange penge man vil bruge på en neglelakfjerner. 😉

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar