Give away

Vind en Clarins limited edition lip balm!

Clarins daily energizer lovely lip balm

For alle dem der ikke har set det endnu så har jeg sat en konkurrence igang på min Instagram profil hvor man kan vinde en limited edition lip balm fra Clarins (som er udsolgt i Danmark og derfor ikke kan købes i herhjemme længere) 😉

Jeg er så glad for alle mine søde følgere og giver derfor en af mine yndlings lipbalms fra Clarins til en af jer. Det er ikke bare en almindelig lip balm, den kan trylle 😉 Jeg har før skrevet om den HER hvor I kan læse mere om den.

Konkurrencen er ikke sponsoreret, jeg har selv været i Paris og købt en lip balm fra Clarins, som jeg udloder fordi jeg har de sødeste læsere, som jeg gerne vil forkæle her i den mørke og meget kolde vintertid

Følg min blog med Bloglovin HER

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar pia sroka 18. januar 2016 at 17:52

    Det vlle være skønt, får så tørre læber om vinteren, når det er koldt. 🙂

  • Skriv en kommentar