Skønhedspleje

Sådan gør du din dagcreme til en vintercreme

til et par dråber olie til din dagcreme

Man behøver ikke have en dagcreme man bruger om sommeren og en anden man bruger om vinteren.
Jeg har mange gange været ude for at ekspedienterne prøver at overbevise mig om at jeg har brug for at købe en speciel dagcreme til om vinteren. Jeg var inde sidste vinter til en lille mini facial med min veninde og da ekspedienten begyndte at fortælle mig at jeg skulle skifte min dagcreme ud med en som var god at bruge om vinteren fra det mærke som hun arbejder, gjorde hun mig lidt vred. Jeg begyndte at diskutere med hende, fordi jeg ved at jeg har ret i at jeg sagtens kan fortsætte med at bruge den dagcreme jeg altid bruger om vinteren også. Min veninde prøvede at få mig til at falde lidt til ro, fordi hun kender mig og ved at jeg har en stor viden indenfor hudpleje og man skal helst ikke begynde at diskutere med mig, hvis jeg ved at det er noget som jeg har 100 % styr på.

Det er rigtig at om vinteren har huden brug for mere fedt. Varmen og den tørre luft indenfor udtørrer vores hud og derfor har huden brug for lidt mere fedt i forhold til om sommeren. Men der er ingen grund til at skifte sin dagcreme ud med en ny om vinteren (!)

Der er to måder at beskytte sit ansigt på om vinteren;

1) For de lidt dovne: Rens huden, fugt den med en fugtmist, tilsæt et par dråber olie i din normale dagcreme og smør derefter din dagcreme på.

2) For dem der elsker lag-på-lag hudpleje ligesom jeg gør: Rens huden, fugt den med en fugtmist, påfør serum og smør derefter et par dråber olie på kinderne, hvis du har en fedtet T-zone eller i hele ansigtet hvis du har normal/tør hud og derefter din normale dagcreme.

Billedet er lånt af: www.hiddenharmonyworld.com

Følg min blog med Bloglovin HER

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar