Make-up

Spar 20 % på Real Techniques!

Spar 20% på Real Techniques. Kun i dag. Der er mange penge at spare lige nu på pensler og make-up børster. Så hvis du står og mangler nyt make-up grej eller ny make-up, så er det en god idé at slå til nu (jeg får absolut intet ud af det, jeg ville bare gerne give jer et godt tip til hvor man kan købe billige Real Techniques børster).

iHerb priser på Real Techniques er i forvejen meget lav, men lige nu kan man spare yderligere 20%!
Dermed kommer priserne på Real Techniques pensler virkelig langt ned! De 20 % bliver først trukket fra når man ligger varer ned i sin indkøbskurv. Så et godt tip er lige at klikke forbi iHerb og se om du måske kan fristes til at ligge en ordre 😉 Jeg kunne i hvert fald ikke modstå fristelsen for lidt siden og måtte klikke nogle (okay, det blev faktisk til en hel masse pensler og make-up børster fra Real Techniques) når de nu var så billige så kunne jeg jo lige så godt bestille en af hver 🙂

real techniques make-up børster brushes

Jeg har for en måneds tid siden købt penslerne på ovenstående billede fra iHerb og jeg har været utrolig glad for dem og meget tilfreds med min handel. Jeg havde ingen problemer med tolden, men det skal man self. være opmærksom på at det kan man godt få hvis man bestiller for over 80 kr. Da iHerb sender fra USA. Læs mit tidligere indlæg HER omkring iHerb, mine Real Techniques pensler og om told i forbindelse med at handle på iHerb 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar