Make-up, Skønhedspleje

The last place on Earth they sell my favourite lip balm

Jeg har ledt med lys og lygte efter Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm Limited edition som er min favorit læbepomade fra Clarins. Den giver en svag rosa farve til læberne, farven afhænger af læbernes pH værdi. Jeg har skrevet om den før på bloggen, indlægget kan læses HER 🙂

Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm Limites edition

Og nu har jeg fundet nok et af de sidste steder hvor man stadig kan køben den! 🙂 Altså jeg har fundet den på nettet på en Sydafrikansk hjemmeside, men jeg synes ikke den hjemmeside ser helt så troværdig ud at jeg har lyst til at tage chancen og bestille derfra. Derfor var jeg ovenud lykkelig, da jeg fandt en Clarins butik i Paris i går hvor de simpelthen havde et helt lager af den bedste læbepomade, efter min mening! Og fik jeg nævnt at den dufter lækkert af fersken? Nu behøver jeg ikke længere spare på den min Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm, som jeg ellers er begyndt kun at bruge til specielle lejligheder, da jeg virkelig ikke har så meget tilbage af den 🙁

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 17. november 2015 at 14:28

  Super dejligt at du fandt den 🙂
  Hav en dejlig dag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar Lonni 26. januar 2016 at 18:32

  Hej Viola.

  Fald over denne hjemmeside da jeg søgte på læbepomade fra Clarins. Hvad mener du med at den skifter farve ved pH. Hvis man har den på og man så spiser en citron eller drikker mælk så vil den skifte farve?

  • Svar Frk. Blomst 27. januar 2016 at 9:31

   Hej Lonni.

   Læbepomadens farve afhænger af dine læbers ph-værdi. Jeg har brugt den i snart et år og mine læber har en fin lyserød farve når jeg har den på, men min venindes læber har en lidt anden farve. Jeg har ikke oplevet at den skifter farve, når jeg drikker eller spiser. Håber at mit svar hjalp 🙂 Ellers vil jeg gerne prøve at udddybe det på en anden måde 🙂

   Knus

 • Svar Julie Burita 8. februar 2017 at 21:05

  interessant læbepomade, gad godt vide hvordan den skifter farve. Smelter den når den bliver varm? For det hader jeg ved læbepomader. Jeg bruger i øjeblikket nogle økologiske læbepomader som hedder Hurraw. De er super gode og smager dejligt og så smelter de ikke i mine varme lommer, jeg sandt dem på tilbud her: https://perfect-body.dk/hurraw men har også set dem i Helsam til 52 kroner.

 • Skriv en kommentar