Make-up

Køb billige Real Techniques make-up pensler

I går fik jeg min pakke hjem med nye make-up pensler ♥ Ikke bare hvilke som helst pensler, men nye pensler fra Real Techniques som er ret hyppede i blog- og make-up verdenen. Jeg har kun hørt godt om deres make-up pensler og Miracle Complexion Sponge.

real techniques make-up børster brushes

Real Techniques make-up børster har jeg ikke prøvet før, jeg laver mest dette indlæg for at I skal have muligheden for at bestille nogle børster hjem til en god pris, hvis I nu alligevel står og mangler nye børster og havde overvejet at købe Real Techniques 🙂 Jeg er virkelig overrasket over hvor meget man får for pengene når man køber børsterne på iHerb sammenlignet med andre make-up børste som dem fra Mac eller Bobbi Brown eksempelvis.

Hvad er iHerb?
iHerb er en amerikansk helsewebshop der sælger vitaminer, fødevarer og skønhedspleje. Varerne bliver sendt fra USA og der er derfor er der en chance for at blive taget i tolden. Jeg er ikke blevet taget i tolden med min pakke som kostede lige under 300 kr. Portoen hos iHerb er meget lav helt ned til $4.00. Man kan spare $5-10.00 på første ordre ved at bruge rabatkoden mjs632.

Det har jeg købt:
Real Techniques Miracle Complexion Sponge koster ca. 75,66 kr for en pakke med 2 stk. (efter min rabat kom prisen ned på 59 kr)
Real Techniques Miracle Complexion Sponge er lige så blød og mindst lige så god som Beautyblenderen, men har en lidt anden form. Til gengæld koster den omkring en femtedel af hvad en beautyblender koster og derfor anbefaler jeg at man prøver den, fordi der er ingen grund til at betale fem gange så meget for en beautyblender hvis man bliver glad for den fra Real Techniques.

Real Techniques by Samantha Chapman, Your Finish/Perfected Blush Brush koster ca. 61 kr (efter min rabat kom prisen ned på 48 kr.)
Denne børste er designet af Samantha Chapman som er en meget dygtig og kendt make-up artist. Den her er en multi-pensel, den kan bruges til alt; til contouring, til din rouge, at ligge skygger og definere ansigtet. Derudover så kan den bruges til alle slags make-up typer; blush, bronzer, og pudder. Børsten er håndskåret som gør at den er meget præcis når du bruger den.
Samantha Chapman fortæller og viser mere om hvordan man bruger børsten på nedenstående youtube video (teknikken driller lidt, men jeg får det fikset i løbet af i aften, så I kan se videoen).

Real Techniques by Samantha Chapman, Your Base/Flawless, Core Collection, 4 børster + en holder/etui koster ca. 122 kr for 4 pensler (efter min rabat kom prisen ned på 97 kr.)
I dette sæt får man fire gode børster; en detalje børste som kan bruges til concealer eller til at ligge læbestift. En spids foundation børste til at ligge flydende foundation med. Med denne kan man bygge dækningen af sin foundation op. En “buffing børste” som er god til pudder eller mineral foundation. En countour børste som er god til at ligge highlighter og til counturing. Og så får man også en holder/etui til børsterne så man kan have børster med på farten eller kan have dem stående på bordet.

iHerb har ofte 20 % på Real Techniques, selvom deres priser i forvejen er utrolig billige så kan man vente og slå til når der er 20 % på Real Techniques 😉

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

 • Svar Malene 6. november 2015 at 19:05

  Håber du bliver lige så afhængig af børsterne som jeg. Da jeg så gik ind og kiggede på ‘om mig’ kom der et indlæg om en læbepomade fra Clarins op, men hvad *bib*, det var den læbepomade jeg har ledt efter i omkring to måneder, og bare ikke kunne huske mærket på. :joy:

  Bare lige som en rettelse, så har er der desværre ikke 20 % på RT mere. 🙁 Men kommer nok igen i februar – marts. 🙂

  • Svar Frk. Blomst 6. november 2015 at 20:05

   Hej Malene.
   Jeg håber også at jeg bliver glad for dem 🙂 Uh ha du mindede mig lige om hvor meget bloggen trænger til en omrydning og organisering, jeg prøver ellers hele tiden at udskyde det. Den læbepomade fra Clarins var desværre en limited edition og bliver ikke solgt mere. Hvis jeg havde vidst det, havde jeg købt et lager ind 🙁

  • Svar Frk. Blomst 6. november 2015 at 20:06

   Jeg har da også skrevet: “iHerb har ofte 20 % på Real Techniques, selvom deres priser i forvejen er utrolig billige så kan man vente og slå til når der er 20 % på Real Techniques” 😉

  Skriv en kommentar