DIY skønhedspleje, Masker, Skønhedspleje

DIY hårmaske til tørt hår og hovedbund

Det er Black Friday i dag.. ja, men det er jo sidst på måneden og hverken SU’en eller lønnen er for mit vedkommende tikket ind på kontoen endnu. Derfor må jeg indrømme at mit dankort altså ikke kommer til at gløde i dag. Jeg har købt alle mine julegaver, min kæreste og veninder er altid imponerede over at jeg er i så god tid med gaver, men det kan jeg bedst lide. Jeg hader at købe gaver i sidste øjeblik, det er noget der virkelig stresser mig. Jeg kan godt lide at planlægge hvad folk skal have og købe det i god tid, sådan har jeg det både med julegaver og fødselsdagsgaver. Min veninde har fødseslsdag til marts og jeg har allerede købt hendes fødselsdagsgaver xD

Til alle dem med tørt hår og hovedbund som gerne vil give håret en god gang førstehjælp så er den her maske virkelig nem, god og billig eller nærmest gratis hvis man allerede har ingredienserne liggende derhjemme 😉 Den her maske består af bananer, kokosolie, olivenolie og mandelmælk. Bananer indeholder E-vitamin, A-vitamin, kalium og C-vitamin, som er gode vitaminer for hovedbunden. Håret kommer til at dufte skønt, føles mere blødt og se mere skinnende ud.

Hårmaske til tørt hår og hovedbund

Du skal bruge:
– ½ banan
– 2 tsk. kokosolie (flydende, så varm den gerne lidt op så den smelter)
– 3 tsk. olivenolie
– 0,5-1 dl. mandelmælk

1) Bland alle ingredienser i en skål og smør masken blidt ind i hår og hovedbund.

2) Lad masken sidde i håret i min. 15 minutter og max. 1 time.

3) Vask masken ud med varmt vand. Skyl håret rigtig godt igennem.

4) Afslut evt. med en god balsam til sidst, hvis du har lyst.

lafiabadotsk

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar