Make-up

K-beauty tips #1 God og meget billig mascara

Mascara er en individuel smagssag, men jeg har fundet mascaraen over dem alle (i hvert fald den bedste til prisen og med gratis fragt til døren).

Jeg er de seneste par år blevet mere og mere begejstret for K-beauty (skønheds- og make-up produkter fra Sydkorea).
Den her mascara er fra det Sydkoreanske mærske Missha og hedder Missha The Style 4 d Mascara.
Jeg havde godt læst at der var mange som sværgede til denne mascara, da jeg bestilte min hjem for selv at prøve den. Jeg fik den hjem ret hurtigt og brugte den en uges tid, men syntes ikke at den gjorde noget fantastisk for mine øjenvipper, jeg var forundret over at folk synes den er fantastisk. Jeg var ikke begejstret og gik tilbage til min mascara fra L’oréal Paris den der hedder Volume Millions de Cils So Couture Mascara. Den havde jeg brugt i et halvt års tid, på det tidspunkt og var igang med min nr. 2. Men mascaraen fra L’oréal havde bare en tendens til at drysse lidt og det var rimelig irriterende. Jeg troede at det bare var fordi den trængte til at blive skiftet ud med en ny, men den nye dryssede også. Jeg måtte altid have vatpinde med i tasken og brugde dem i løbet af dagen under øjet til at fjerne den mascara der var drysset ned.

Jeg prøvede igen at bruge Misshas The Style 4D mascara, fordi den dryssede igen da jeg prøvede den første gang. Og den her gang var jeg overrasket, den er var jo god. Den gav mine vipper både længde og fylde som er perfekt til hverdag og hvis jeg skulle til fest tog jeg bare lidt flere lag på og så så mine øjne mere dramatisk ud. Det vigtigste var at den ikke dryssede og var nem at fjerne igen med lidt make-up fjerner. Jeg behøvede slet ikke at gnide og skrubbe for at få den af og vågnede ikke op med pandaøjne, fordi de sidste rester i løbet af natten var gledet ned under øjet.

Den her mascara er et fund til prisen! Jeg har givet min veninde en så hun kunne prøve den og hun er også ret glad for den. Mascaraen indeholder vegetabilsk voks sammenlignet med de fleste andre mascaraer som indeholder tjære og er derfor god til sensitive øjne.

Missha The Style 4 d Mascara kan købes HER lige nu koster den ca. 28 kr. med fri fragt og indeholder 7g

Det vigtigste når man køber K-beauty på Ebay er at man skal huske at se efter hvor produktet bliver sendt fra og sørge for at det er fra Sydkorea, så man ikke risikerer at få kopivare fra Kina.

Prøv den! Det værste der kan ske er at du bliver glad for den 😉

Follow my blog with Bloglovin

Billederne er lånt fra www.http://perfettome.ru/

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar