Skønhedspleje

Sådan tilføjer du SPF til din dagcreme

Jeg ved godt at solcreme er meget vigtig at påføre hver dag. I vinterhalvåret hvor solen ikke er så kraftig anbefales det at bruge SPF 15. Men jeg HADER solcreme. Jeg kan godt lide at rense mit ansigt om morgenen, sprøjte lidt fugt på, smøre serum og til sidst dagcreme på. Men solcreme? Nej, det er ikke min favorit til hverdag. Jeg smøre mig glædeligt ind i SPF 50 hvis jeg skal på stranden herhjemme eller hvis jeg er ude at rejse. Men til hverdag, nej tak. Jeg har bare overhovedet ikke lyst til det ekstra lag i min hudpleje. Men så er det jo godt at jeg for ca. et halvt år siden fandt ud af at der er en løsning til sådan nogle dovne og stædige mennesker som jeg selv 🙂

LING SPF dråber</a

Der findes solfaktor i dråbeform som man kan tilføre til sin dagcreme og tadaaa så behøver man ikke at smøre et decideret lag solcreme oven på sin dagcreme og man er samtidig godt beskyttet mod solen! Det er smart 🙂 En dråber svarer til SPF 15 og to dråber svarer til SPF 30.

Dem jeg har derhjemme er fra LING de indeholder det fysiske filter titanium dioxid, der bliver på hudens overflade som en reflekterende barriere. Titanium Dioxid er også typisk det filter der er i de solcremer jeg har stående derhjemme.

LING SPF dråber koster 360 kr. for 30 ml og kan bl.a. købes Helle Thorup, normalt kan LING’s produkter købes i Magasin eller på magasin.dk, men jeg har ikke kunne finde disse SPF dråber inde på deres hjemmeside.

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar