Gaveforslag // Værtindegaver, Make-up, Skønhedspleje

Jeg har købt julekalender!

Det tog mig 2 sekunder at beslutte mig og klikke denne julekalender hjem 🙂 Jeg har ikke haft en julekalender siden jeg flyttede hjemmefra (for små 8 år siden). Derfor tænkte jeg at nu er det på tide at jeg køber en julekalender til mig selv 😉 Jeg er ikke meget til fesne chokolade julekalendre, så derfor har jeg købt en med make-up pg skønhedsprodukter ♥

Jeg glæder mig som et lille barn til det bliver december, så jeg kan gå igang med at bruge min julekalender 🙂 Jeg håber bare at jeg har viljestyrke nok til ikke at åbne flere låger end en pr. dag.

lookfantastic julekalender

Julekalenderen koster £70.00 og har en samlet værdi på £250. Jeg er stor fan af Lookfantastics beautyboxe. De er virkelig lækre, med en masse gode produkter i. Hvis man bestiller julekalenderen nu, så får man en gratis Lookfantastic beautybox med gratis (til en værdi af 55 £). Jeg ved desværre ikke hvad julekalenderen kommer til at indeholde, da det jo er en overraskelse, men Lookfantastic har skrevet et lille digt:

With luxurious surprises throughout the month of December, our Beauty Advent Calendar has everything you need to keep skin fresh in the cold winter months and get a beautiful glow! Full of beautiful products and our favourite brands, treat yourself this Christmas and enjoy our gift to you!

Twas’ the night before Christmas and all through the land,
The girls were patiently waiting, manicuring their hands.
Waiting for Christmas, on the day of the 25th,
But wait, what’s that? There’s a secret to be revealed…
Look Fantastic has a surprise…the biggest of all,
The Beauty Advent Calendar has arrived – Beauty for all!

With sparkles, shimmer and glitter galore,
The Calendar awaits with treats for all,
Filled with beautiful gifts and surprises for girls,
Our gift to you will send you into a twirl!

So, if you want a gift before Christmas Day,
You can buy our advent calendar and get your own way.
With beauty surprises throughout the month of December,
You will be pampered every day, so come on in…and beautify yourself better!

lookfantastic julekalender åben

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar