Skønhedspleje

Hudens værste fugttyv

For tiden har jeg dagligt en diskussion med min kæreste omkring hvor varmt der skal være i lejligheden. Jeg er vokset op i et hjem hvor vi ikke skruede for højt op for radiatorerne og jeg frys altid derhjemme. Jeg var teenager og alt mine forældre gjorde var forkert, på det tidspunkt. Men hvorfor skulle vi fryse indenfor i vores eget hjem om vinteren?

smuk hud

Nu hvor jeg er flyttet hjememfra har jeg det helt omvendt, jeg bryder mig ikke om at radiatorerne er skuet for højt op. Der må ikke være for varmt i vores lejlighed, mens min kæreste stort set hver dag fortæller mig at han synes der er alt for koldt i vores lejlighed. Vi kan ikke helt blive enige om temperaturen herhjemme. For et par år siden fandt jeg ud af at radiatorvarme er den værste fugttyv for vores hud. Huden bliver simpelthen tør og trist. Dét er et utrolig godt trumfkort at have i diskussionen om hvor varmt der skal være derhjemme. Jeg elsker at have det kort på hånden! 😉

Min kæreste ved at jeg går meget op i min hud og derfor synes jeg at han faktisk stille og roligt er ved at accepterer at jeg det er vigtigt for mig ikke at tørre luften for meget ud i vores lejlighed ved at radiatorerne kører på fuldt drøn. Vi har fået nogle smarte termoterer man monterer på radiatorerne hvor man kan indstille hvor mange grader der skal være i rummet. Eksempelvis har vi indstillet dem til at være et par grader varmere om dagen i forhold til om natten og det synes jeg er smart (selvom jeg ofte godt kan finde på at gå en runde og skrue lidt ned for varmen).

Skru ned for varmen derhjemme og op for fedtet i din hudpleje. Og husk at bruge fugtmagneter under din dagcreme, kropsolie eller bodylotion. Gode fugtmagneter er; glycerin, hyaluronsyre og carbamid. Fugtsprays jeg kan anbefale og også selv har stående på min badeværelseshylde som binder fugten er eksempelvis;

Rønsbøls skintonic med glycerin, kan købes diverse steder på nettet. Jeg har linket til Nicehair hvor de i æjeblikket sælger ud af deres lager med det gamle design og derfor koster den kun 99 kr. for 250 ml, hvorimod det nye design koster 199 kr. for 250 ml.

Ling Replenishing Hydrator, kan bl.a. købes i Magasin. 60 ml koster 103,20 kr i øjeblikket.

Billedet er lånt fra http://www.keralaayurveda.biz/

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar