Make-up, Skønhedspleje

Duften af sommer!

I søndags fik jeg endelig købt den vidunderlige parfume fra Zarko Perfume der hedder PINK MOLéCULE 090.09 ! Jeg ved det, jeg er bagud på parfume trenden. I blogland har denne parfume været kendt i et års tid. Men jeg duftede første gang til den i april i år, fordi jeg fik en stor prøve med i min goodiebag til Danish Beauty Award 🙂 Jeg har massere af parfumer derhjemme, så det er ligefrem fordi jeg har brug for en ny. Men nogle gange kan man godt blive forelsket i en duft og for mig plejer forelskelsen at gå over efter et års tid. Fordi jeg kan jo ikke købe hver parfume jeg bliver forelsket i. Men med denne her parfume var det anderledes. Den dufter virkelig dejligt, friskt, blødt og minder mig om glade og lyse sommeraftener ♥

pink molecule

PINK MOLéCULE er interessant ikke bare fordi den dufter dejligt, men fordi den er noget så usædvanligt som en duft uden hjertenoter. Normalt har parfumer en topnote, hjertenote og bundnote. Men PINK MOLéCULE springer direkte ud i en ’stor, elegant, sensuel’ åbning, som Zarko beskrev det og det pink molekyle forbinder så denne top af hyldeblomst, fersken og sort orkide med trænoterne i bunden.

Og fik jeg nævnt at det er en dansk parfume?
Zarko Perfume er et dansk perfumemærke, som tager udgangspunkt i det skandinaviske univers. Parfumerne er udviklet af den danske parfumør, Zarko Ahlmann Pavlov. Han har brugt de seneste seks år, på at lære kunsten at udvikle eksklusive parfumer, og han har gjort det til en livsstil og passion. De skønne dufte er udviklet specielt til det nordiske klima og de tager udgangspunkt i den skandinaviske natur, og de henvender sig både til mænd og kvinder.

ZarkoPerfume PINK MOLéCULE 090.09 forhandles i Magasin, Bahne og på forskellige webshops.

Parfume tips:
1) Undgå at have smykker på, når du tester parfume, risikoen for en reaktion øges.

2) Lad være med at gnide håndleddene mod hinanden, du knuser duftmolekylerne

3) Brug parfume på fugtig hud eller hud med bodylotion, duften hæfter bedre

4) Blottere (de små papstykker man tester en parfume på) yder ikke magien i en duft retfærdighed, den skal på, hvor huden er varm og pulsen banker.

Billedet er lånt fra http://www.hildescloset.se/

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar