Skønhedspleje

Beautyforedrag med Anette fra Beautyspace

I går var jeg til foredrag om skønhedspleje, make-up og hvordan man stopper hårtab. Det var et arrangement der foregik på Hårklinikken i Amaliegade. Anette fra www.beautyspace.dk fortalte om ingredienser der virker i skønhedspleje, om hendes eget møde med hårklinikken for små to år siden, da hendes hår begyndte at tynde ud i siderne og derfor henvendte hun sig hos Hårklinikken, som også har en afdeling i Århus. Jeg elsker at lytte på Anette, at følge hendes blog og læse hendes bøger. Jeg bliver klogere hver gang. Nogle ting har jeg læst eller hørt om før, men nogle gange kræver det konkrete eksempler eller gentagelser for at jeg så småt begynder at ændre mine hudplejerutiner eller prøver nogle produkter af som indeholder de ingredienser Anette anbefaler.

snacks

Efter Anette var Kenneth Adelhart også oppe delte ud af gav tips og tricks til make-up og svarede op spørgsmål. Det var et dejligt arrangement og jeg gik hjem med en skøn goodiebag som indeholdt en masse af Hårklinikkens egne produkter, en lille dagcreme og EGF dråber fra Bioeffect, hårelsatikker fra Blax, lidt chokomandler fra Summerbird, uundværlig viden og et godt humør 🙂

De kommende par uger, vil jeg drysse lidt af Anettes guldkorn ud i mine indlæg hist og pist, så følg med på bloggen, fordi Anette er virkelig en klog dame 😉

Jeg glemte at tippe jer om arrangementet i går. Det er jeg ked af. Næste gang afholder Arnold Busck et lignende arrangement torsdag den 5. november i Århus, hvor Arnold Busck har sørget for at det er gratis at deltage. Det foregår kl. 18 og varer en time. Bestil plads på tlf. 60370490.

Billederne er lånt fra www.beautyspace.dk

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar