Skønhedspleje

Anmeldelse: Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser

Jeg har den seneste halvanden måned testet Pai’s Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser som er god til tør og sensitiv hud. Jeg elsker Pai’s produkter. Jeg synes at de er velduftende, økologiske og så er jeg vild med emballagen på deres produkter og vigtigts af alt så bruger de nogle gode og som oftest veldokumenterede ingredienser i deres produkter.

pai camellia and rose gentle hydrating cleanser
Pai’s Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser
Er en mild rensemælk og velegner sig derfor til sensitiv hud. Den indeholder ikke alkohol, SLS sulfater (som er dem der udtørrer huden), bevarer hudens naturlige fugt- og pHbalance og ødelægger ikke hudens beskyttende syrekappe.

Denne rensemælk indeholder gode ingredienser som; kamelliaolie, castor oil (amerikansk olie), mandelolie, sheasmør, glycerin, lavendelolie, geraniumolie, roseolie, vitamin E, B og A. Det er altsammen nogle lækre ingredienser og velduftende.
Rensemælken er tyk og meget cremet i konsistensen. Jeg skulle bruge to pump til at rengøre mit ansigt med. Rensemælken fjerner snavs, make-up og rengør huden rigtig godt af et cremet renseprodukt af være. Med renseælken medfølger en muslin cloth som også er fantastisk. En muslin cloth er en renseklud som er lidt grovere end den vaskeklud jeg normalt bruger fra IKEA. Ved at bruge en vaskeklud dagligt eksfolierer man huden skånsomt. Pai’s Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser egnet sig til alle hudtyper. Min hud er til tider meget følsom, men i al den tid jeg har brugt denne rensemælk er min hud slet ikke blevet rød eller irriteret.

Alt i alt så efterlader Pai’s Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser min hud godt fugtet og fjerner make-up’en rigtig fint, irriterer ikke min hud og dufter dejligt af lavendel og geranium. Den indeholder dog kun 100 ml og er derfor en lidt dyr rensemælk. Den koster 295 kr for 100 ml og det er den eneste grund til at jeg ikke vil købe den igen. Fordi i det store hele er det stort set kun duften på denne rensemælk og rensemælken fra Nilens Jord der adskiller disse to. Alle de fansy pansy ingredienser der er i Pai’s rensemælk bliver alligevel vasket af igen og derfor vil jeg anbefale dig hellere at bruge flere penge på en god serum eller ansigtscreme hvor produktet bliver på huden og du derfor får mere gavn af alle de gode ingredienser.

Pai’s Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser indeholder 100 ml og koster 295 kr.
Jeg vil anbefale at købe Nilens Jord Cleansing Milk som indeholder 250 ml og koster 145 kr. og bruge de ekstra penge på en god creme eller serum. Rensemælken fra Nilens Jord indeholder ikke nær så mange gode olier, men den indeholder også glycerin som efterlader huden fugtet og er lige så god til at fjerne make-up, snavns og rense huden 🙂

Den fulde ingrediensliste for Pai Camellia & Rose Hydrating Cleansing Cream: aqua, camellia sinensis seed oil*, ricinus communis (castor) seed oil*, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*, cetearyl alcohol, vegetable glycerine*, butyrospermum parkii (shea) butter* , cetearyl glucoside, rosa damascena (rose otto) oil*, pelargonium graveolens (geranium) oil*, lavandula officinalis (lavender) flower oil*, litsea cubeba fruit oil* – may chang oil, mixed tocopherols (natural vitamin e), sodium lauroyl lactylate, sodium anisate, sodium levulinate, lactic acid, glyceryl stearate citrate

*Certified Organic. Soil Association Certified. Suitable for Vegans

This product is free from irritating chemicals and ingredients including: alcohol (ethyl alcohols & alcohol denat), artificial fragrances, detergents (detergents including Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine and Decyl Glucoside), formaldehyde (including sodium hydroxymethylglycinate), parabens (including japanese honeysuckle), phenoxyethanol and propylene glycol.

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar