Masker, Skønhedspleje, Tips til folk på SU

Eye Patches på budget

Doutzen Kroes and Lindsay Ellingson
Billederne af Doutzen og Lindsay Ellingson er backstage fra et af Victoria secrets shows.

Tilbage i april 2014 skrev jeg to indlæg om eye patches (jeg kalder dem ipads) fra det islandske mærke Skyn som du kan læse HER og HER. Jeg har været utrolig glad for dem lige siden jeg prøvede dem første gang. På dage hvor jeg ser meget træt ud pga. manglende søvn og hvile, men har brug for at se mere frisk ud evt. fordi jeg skal ud at spise eller til fødselsdag, så ved jeg at jeg med disse ipads på 10 minutter kan komme til at se så frisk ud som en havørn 😉
De er fantastisk jeg havde en lang periode med alt for lidt søvn, fordi jeg simpelthen ikke havde tid til at sove da jeg havde travlt med studiet, eksamensopgave, studiejob og et hav af aftaler og fødselsdage som jeg også skulle nå til. Da var mine Hydro Cool Firming Eye Gels (også kaldet eye patches) fra Skyn min redning! Den eneste ulempe ved dem er bare at de er lidt dyre. Når man som jeg er studerende på SU, kan jeg desværre ikke tillade mig at bruge dem så ofte som jeg gerne ville, fordi jeg burde i stedet for bruge mine penge på nye studiebøger 😉

MEN her er K beauty min ven 🙂 Skønhedsprodukter fra Sydkorea er det seneste stykke tid begyndt at være populære i Vesten også og det er med god grund. De er utrolig dygtige til at lave skønhedsprodukter og make-up i Korea og så koster deres produkter typisk heller ikke lige så meget som de vestlige mærker f.eks. Clinique, Skyn etc.

Koreanerne laver også eye patches, fandt jeg ud af for nyligt! Og de koster kun en brøkdel af hvad eye patches fra bl.a. Skyn og Bliss koster og er altså også gode at bruge med en masse gode og veldokumenterede ingredienser 🙂 De er self. ikke helt som dem fra Skyn, de indeholder lidt anderledes ingredienser. Men de er billige og kan bruges hver dag eller flere gange om ugen uden at ruinere min pengepung 🙂 Collagen Eye Zone Mask fra det Koreanske mærke Purederm indeholder bl.a. Collagen, Vitamin E og grønte ekstrakt som går ind og giver huden en masse fugt, mindsker træthedstegn i huden og reducerer hævede øjenomgivelser.

skyn iceland hydro cool firming eye gels

Skyn Iceland blander hexapeptider (protein) med gingo biloba og Q10 i deres kølende ipads kaldet Hydro Cooling Firming Eye Gels. De mætter huden omkring øjnene (med peptider og hyaluron), så man ser friskere ud. Derudover er der også den ekstra bonus at ens make-up er nemmere og pænere at ligge efter man har brugt eye patches fra Skyn.

Hydro Cool Firming Eye Gels fra Skyn koster 225 kr for 8 par og kan bl.a. købes i Magasin og på magasin.dk

collagen eye zone mask

Collagen Eye Zone Mask fra Purederm koster ca. 25 kr for 15 par med gratis forsendelse. De kan købes forskellige steder på nettet der forhandler Koreanske skønhedsprodukter eller på Ebay (man skal bare lige være opmærksom på at de afsendes fra Korea og ikke fra Kina, da der bliver lavet kopier af Koreanske produkter i Kina.

Billederne i dette indlæg er lånt fra:
Make-up artisten Corinnas blog
Blog Beautycollection
Bangla

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar