Make-up

De lækreste make-up pensler!

For et halvt år siden købte jeg de lækreste make-up pensler fra det tyske mærke Zoeva 🙂 Jeg har testet og testet dem, ja faktisk har jeg brugt dem hver gang jeg har haft make-up på, dvs. stort set hver dag siden jeg fik dem hjem med posten. Jeg havde længe vidst at jeg trængte til nogle ordentlige pensler til at ligge make-up, men jeg har virkelig haft det svært med at betale flere hundrede kroner for pr. pensel som de gode make-up pensler fra Mac, Bobbi Brown etc. koster. Derfor var jeg utrolig glad da jeg læste godt om disse pensler i blogland og bestilte efter blot et øjebliks betænkningstid disse lækre pensler hjem 🙂

zoeva make-up pensler sæt

Zoeva Rose Golden Luxury Set er det sæt som jeg har købt, da det passede bedst til mit behov. Det er et sæt med 8 af de mest nødvendige make-up pensler som man har brug for til både at ligge en hverdags og en fest make-up. Penslerne har mørkebrunt skaft og kobber farvet metal. Penslerne findes også i andre farver. Skaftet er solidt og en anelse kortere end traditionelle mak-up pensler. Men jeg synes at de ligger rigtig godt i hånden.

Både designet og kvaliteten på disse pensler er virkelig god! De lever fuld ud op til kvaliteten af pensler fra f.eks. Mac, Bobbi Brown, Real Techniques etc. som laver nogle af de bedste pensler på markedet, efter min mening.

Zoeva Rose Golden Luxury Set koster 65 Euro på Zoevas hjemmeside, hvilket svarer til ca. 487 kr og pr. pensel bliver det kun 61 kr.(!) Det er altså virkelig en god pris for så lækre kvalitetspensler 🙂
Sættet består af 8 pensler; 106/Powder, 102/Silk Finish, 127/Luxe Sheer Cheek, 110/Face Shape, 142/Concealer buffer, 231/Luxe Petit Crease, 227/Luxe Soft Definer og 317/Wing Liner.

Zoeva clutch eller taske til pensler

Ud over penslerne medfølger en fin lille makeuppung, hvor alle penslerne let kan være – og der kan sagtens være nogle flere, hvis man skal have dem med på farten. Men altså en flot lille læder-look makeuppung, som absolut kan bruges og som matcher det flotte Rose Golden design! En lækker bonus! Makeuppungen kan også sagtens bruges som en clutch 😉

Sættet kan købes på på Zoevas netshop HER for 65 euro + 7,5 euro i porto eller på Beauty Bay til 596 kr. med fri porto fra UK. Uanset hvor du køber sættet så betaler man ca. 61 kr. pr. pensel, det er en god pris for så lækre pensler som disse!

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Julie Bjerregaard 4. september 2015 at 14:48

  Jeg købte præcis samme sæt for omkring 5 måneder siden, og jeg har også bare brugt dem hvér dag efter jeg købte dem! Virkelig de lækreste pensler, der er de knap 500 kroner virkelig givet godt ud! 🙂

  http://juliekbjerregaard.bloggersdelight.dk

  • Svar Frk. Blomst 4. september 2015 at 14:56

   Hej Julie.
   Jeg købte mine i Marts måned og fik dem hjem efter omkring 3-4 dage med posten og har brugt dem hver dag siden! Man får virkelig nogle lækre pensler for ikke særlig mange penge. Jeg fik endda to concealer pensler oveni helt gratis, fordi det var Kvindernes internationale kampdag så der lå en sød lille folder med hvor der stod at den ene var til mig og den anden var til en veninde 🙂

   Jeg må tjekke din blog ud! Har du skrevet om penslerne på bloggen?

   Knus

   • Svar Julie Bjerregaard 4. september 2015 at 19:32

    Jeg fik også mine i løbet af et par dage + en lille chokolade oveni, så der var kun gode ting at sige om leveringen! Fedt med de to ekstra pensler, så har man også lyst til at handle der en anden gang! 🙂
    Jeg har faktisk ikke skrevet et uddybende indlæg kan jeg se, men har skrevet en liiiille smule om dem her http://juliekbjerregaard.bloggersdelight.dk/?s=zoeva 😉 – kunne være man skulle lave et detaljeret indlæg om hver enkelt børste, det har de i hvert fald fortjent!
    Rigtig god aften til dig! 🙂

    • Svar Frk. Blomst 4. september 2015 at 19:39

     Jeg har lige været inde på din blog og læse det du har skrevet om dem. Ja, hver pensel fortjener at man skriver om den, jeg syntes bare at det tog for lang tid så det fik jeg ikke lige gjort 🙂

     God weekend!

  Skriv en kommentar