Opskrifter

Det skal fejres!

Jeg har lige været i min lokale Meny (tidligere Super Best) og blev lidt skuffet, da stort set al soyamælken var blevet revet ned fra hylderne. Jeg fik en økologisk soyamælk med hjem og en risdrik (da jeg er mest til soyamælk). Der var masser af risdrikke tilbage på hylden jeg valgte bare kun at købe en.

Men da jeg kom hjem måtte jeg jo fejre mit gode køb og man kan da næsten ikke fejre det med noget bedre end at lave en super sund grøn smoothie med soyamælk 🙂 Så det gjorde jeg og lidt pynt og fint sugerør blev det også til, da jeg de sidste par år har levet efter filosofien; “Hver dag er en fest!”. Jeg bliver altså glad af fine sugerør, lidt pynt og stjernekastere i mine (alkoholfrie) drinks/smoothies til hverdag. Det gør mig simpelthen i bedre humør og jeg vil også anbefale jer at prøve at pynte en lidt for sund og grøn smoothie lidt, det gør noget psykisk ved mig og så pludselig så smager mine grønne spinatsmoothies altså bare meget bedre 😉

IMG_20150602_114304

I dag bestod min super duper grønne og meget sunde smoothie af:
– 3 frosne spinatkugler
– 2 spsk. hvedegræspulver
– 1 spsk. spirulinapulver
– 1 spsk. raw hemp protein powder (dvs. hampe protein pulver)
– 150-200 ml soyamælk med vanilje of calcium (risdrik eller andre former for plantedrikke kan også bruges i stedet)

Det hele puttes ned i en blender eller ned i sådan en høj blender beholder til stavblendere og blendes sammen. Det smager faktisk ganske udmærket. Denne smoothie er ikke sød i smagen, men heller ikke alt for sund. Den smager mest af alt bare af soyamælk 🙂

IMG_20150602_114356

Hvedegræspulver, Spirulinapulver og Hampe Protein Pulver kan købes i din lokale helsekostbutik eller på diverse helsehjemmesider 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar