Skønhedspleje

Anmeldelse: Pure Truth Melting Cleanser

Okay jeg har været lidt sløv til at få blogget på det sidste. Jeg er godt klar over det 😉 Det er ikke fordi at jeg ikke ved hvad jeg skal blogge om, slet ikke. Jeg har et bjerg af skønhedsprodukter stående på min hjemmekontor klar til at blive blogget om og et hav af små sedler rundt omkring og ikke mindt på min fine nye oplagstavle (som på blot få dage er blevet fyldt ud med idéer og projekter som jeg er igang med).

Men her kommer så den en anmeldelse som jeg rigtig længe har villet skrive her på bloggen. Jeg har siden slutningen af januar været igang med at afprøve en skøn cleanser fra Ole Henriksen som jeg er blevet dybt forelsket i.

cleanser

Pure Truth Melting Cleanser er en forholdsvis ny cleanser som Ole Henriksen står bag. Den blev lanceret i efteråret 2014 og jeg har gerne ville prøve den siden jeg læste de første gode anmeldelser om den så jeg var i himlen i slutningen af januar da jeg endelig fik købt mig et eksemplar selv.

Konsistens
Konsisten er meegt speciel, ikke på en dårlig måde, men jeg er sikker på at der er nogen af jer derude der ikke vil bryde jer om den. Denne cleanser har en geleagtig konsistens når den er nede i dåsen. Når cleanseren bliver varmet op ved at blive masseret ind i huden smelter den og får en mere olieagtig konsistens og når man tilfører lidt vand bliver den mere mælket.

Sådan bruges Pure truth melting cleanser
Man tager en lille smule cleanser op fra dåsen (jeg vil anbefale at gøre dette med en spatel eller i det mindste er helt ren teske, da det er mere hygiejnisk end at stikke fingrerne ned i dåsen) derefter masserer man cleanseren godt ind i huden med fingrerne og fjerner den igen. Jeg bruger en våd bomuldvaskeklud.

Ingredienser
Ole Henriksen Pure Truth Melting Cleanser indeholder c-vitamin, hyben- og kirsebærsten olie. en rigtig god blanding af olier, som blødt og skånsomt renser huden for både makeup og selvfølgelig skidt og snavs, uden at huden føles fedtet bagefter.

Jeg elsker denne cleanser og vil med sikkerhed købe en ny igen og igen, de måneder økonomien er til det, mens jeg stadig er studerende og budgettet kan være lidt stramt til tider. Når jeg har renset min hud med Pure truth melting cleanser føles min hud efterfælgende helt ren uden at være stram, som den ellers godt kan blive efter kontakt med renseprodukter og vand. Denne cleanser stramme både op, lysner og blødgør huden på samme tid og så bliver min hud helt fantastisk blød efter brug.

Ole Henriksen Pure Truth Melting Cleanser koster 265 kr. og kan købes i Sephora, Matas og mange steder på nettet.

Er der nogen af jer der har prøvet denne cleanser og hvis ja, hvad synes I om den?
Jeg har lige klikket The Organic Pharmacy’s Carrot cleanser hjem som også er en der smelter på huden. Den glæder jeg mig til at prøve 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar