Skønhedspleje

Smukke billeder fra The Color Run i Kbh

Min kæreste og jeg er lige kommet hjem fra det bedste (og eneste) løb som jeg har deltaget i, i mit liv 🙂 Årets Color Run i Kbh som blev afholdt i dag i Valby parken i København. Jeg fik to billetter i fødselsdagsgave for et halvt år siden, fordi min kæreste ved hvor ærgerlig jeg var over at der blev udsolgt sidste år inden jeg nåede at købe en billet så i år ville han sørge for at jeg var sikker på at komme med 🙂 Nedenfor er lidt billeder, som jeg fik taget min Mads’s mobil, jeg jeg valgte at efterlade min egen mobil i mobil, så der hverken tabte de eller den gik i stykker pga. alt det farvestøv 😉

Alt i alt har det været en skøn oplevelse at være med og jeg deltager helt sikkert igen næste år! Det var ret fedt og man kunne ikke andet end at blive glad af alle de smukke farver og glade mennesker, selvom det var en smule koldt og regne lidt i dag.

Viols til Colorrun

IMG_20150510_113813

IMG_20150510_113835

IMG_20150510_123336

Mads og jeg til Colorrun

Follow my blog with Bloglovin
Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar