Make-up, Skønhedspleje

Nyhed fra Clarins

Clarins daily energizer lovely lip balm

Clarins har lige lanceret en helt ny og revolutionere læbepomade der giver læberne en svag rosa farve, som tilpasser sig dine læber.

Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balms emballage er to-die-for! Jeg elsker virkelig designet på denne lille smarte sag. De farverige polkaprikker giver mig virkelig et smil på læben, hver gang jeg hiver denne lille skønhed op af tasken 🙂 Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm tilfører huden en masse fugt, næring og beskytter læberne med en blanding af natulige olier såsom sheasmør og kakaosmør. En af de ting jeg er aller mest begejstret for er den lækre ferskenduft som denne læbepomade har. Det er for mig lig med duften af sommer ♥ Og så smager den endda også lidt af fersken!

Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm giver læberne en smuk rosa farve som passer lige netop til dine læber, da læbepomaden farver læberne med en svag rosa farve alt efter hvilken pH-værdi dine læber har.

Jeg købte min læbepomade sidste lørdag, da jeg alligevel var inde i Magasin med min veninde og de havde Super Bazar Days og jeg har på ingen måde fortrudt mit køb. Min veninde var lidt i tvivl om hun skulle købe en og derfor gjorde hun det ikke. Dagen efter, altså om søndagen, tog jeg ind til Magasin igen, fordi der var lige lidt flere ting jeg skulle købe og min veninde bad mig om at lige at gå forbi Clarins og købe sådan en løbepomade. På en uge, har jeg talt med ca. 9-10 piger om hvor fantastisk jeg synes denne læbepomade er og alle dem jeg har talt med har været klar til at løbe ned i Magasin næste dag for at få fingere i denne skønhed. Det er lidt sjovt 🙂 Clarins burde betale mig penge for at reklamere for deres nye produkt 😉

Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm koster 95 kr. (lige nu sat ned med 20% til 76 kr.), fordi de kører Tax free days i Magasin).

English recap:
I love my new Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balm
A nourishing and repairing balm, that gives the lips a perfect shine and rosy look. It reacts according to the pH of your lips and gives a costumized colour.

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar mowo 3. maj 2015 at 17:05

  den ser god ud! må lige ned at kigge på den 🙂

  http://mowo.bloggersdelight.dk

  • Svar Frk. Blomst 3. maj 2015 at 17:20

   Den er virkelig skøn! Og sådan en læbepomade, man rigtig gerne vil vise frem hele tiden og folk spørger ind til, så snart de ser den 🙂

   Knus

 • Svar Satina Wandel 3. maj 2015 at 17:28

  Har ikke prøvet noget derfra, men jeg er godt nok vild med den emballage 😀

  http://satinawandel.dk

  • Svar Frk. Blomst 3. maj 2015 at 19:58

   Uh det må du snart gøre! Clarins laver nogle lækre ting! Lidt dyre, men super lækre! 🙂

   Knus

  Skriv en kommentar