Skønhedspleje

Min Kjole // Pernille Kaab Design

pernille kaab design

LKN_5601

11196278_973192719360098_8465505547588648634_n

Min kjole til Danish Beauty Award var designet af Pernille Kaab. Hun er utrolig dygtig og jeg var rigtig heldig at kjolen var i min størrelse. Jeg så første gang kjolen sidste weekend, men købte den ikke. Heldigvis fik Pernilles visitkort med hjem og det var jeg meget taknemmelig for i mandags, da jeg manglede en kjole meget akut. Derfor skyndte jeg mig at ringe til Pernille og indtale en besked på telefonsvaren om hun mon stadig havde kjolen til salg. Da jeg ved at hun kun har lavet denne ene. Og pyha det havde hun, fordi jeg modtog en sms få minutter senere om at hun sad i møde men at jeg var velkommen til at komme forbi på hendes arbejde og hente kjolen 🙂

Til dem der ikke kender Anette fra Beauty Space på det næstøverste billede, så vil jeg bare lige orientere jer om at det ikke er designeren bag kjole. Anette er en super dygtig skønhedsblogger, som har en helt speciel plads i mit hjerte. Fordi hun er så dygtig til sit arbejde og også har den dejligste personlighed man kunne tænke sig. Hun er virkelig en kvinde med et stort hjerte 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar