Make-up

Kylie Jenner indrømmer lipfillers

Så piger! Nu må vi håbe at galskabben stopper, især med de der skøre Kylie Jenner lip challenges som har kørt i et stykke tid. Storesøster Khloe har fået Kylie Jenner til at indrømmer at hun har brugt lipfillers! Endelig! Soar liplineren kan ikke skabe magi og der er virkelig mange som jeg kender der virkelig tror på at Kylie ikke har fået lavet noget som helst ved sine læber. Jeg har prøvet at overbevise mange folk om at det er meget tydeligt at hun har fundet lavet et eller andet ved de læber. Men nu står hun endelig selv frem og indrømmer at det er lipfillers. Thank God! 🙂

kylie jenner lip fillers

Undskyld mig, men jeg synes at på de to ovenstående billeder er det da ret tydeligt for de fleste at der er nogen der har proppet noget i de læber og ikke bare en dygtig make-up artist der har gjort noget magisk 😉

Det er Daily Mail der har skrevet en artikel om Kylie Jenner og I kan læse hele artikel HER, hvis I har lyst.

Jeg har typisk ikke celebrity gossip på min blog, fordi jeg prøvet at overbevise mig selv om at jeg ikke interesserer mig for sladder. Men jeg må indrømme at det gør jeg jo, det tror jeg at alle synes er lidt spændende engang imellem, selv dem der virkelig siger at det på ingen måde interesserer dem, så er jeg sikker på at mange af disse folk sidder og følger med på celebrity fronten i smug. Hihi 😉

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Cecilie Amalie Brevadt 7. maj 2015 at 15:04

  Jeg blev så glad da hun endelig stod frem og fortalte det – det var jo ret obvious.. RIP til alle dem der forgæves har forsøgt sig med challenges om at få større læber 😀

  http://cillesunivers.dk/

 • Svar Lizette 9. maj 2015 at 0:42

  Endelig!! jeg blev virkelig glad da jeg læste om udtalelsen 🙂 og dejligt at Instragram nu ikke længere spammer med #kyliejennerchallenge 🙂

  http://ultraultra.bloggersdelight.dk/

 • Skriv en kommentar