Skønhedspleje

Danish Beauty Award // Billeder fra den røde løber

Det gik lige op for mig i morges at jeg jo slet ikke har delt mine fine billeder med jer fra den røde løber, som dog var orange til dette arrangement, fordi Danish Beauty Award (DBA) typisk kører et nyt farvetema hvert år. Sidste år var den røde løber turkis og det synes jeg så rigtig fedt ud 🙂 Og jeg ved at der er mange af jer derude som har siddet og venter på en masse sjove historier og fortæller om min aften sidste onsdag så her kommer lidt flere biller fra min fantastiske aften.

LKN_5562

LKN_5544

LKN_5547

LKN_5587

LKN_5589

Billederne er ikke så smukke som jeg gerne ville have dem til at være. Det er simpelthen fordi jeg kun havde taget et objektiv med og det var perfekt til at tage billeder i halvmørke, men ikke så fantastisk til at tage billeder af folk på den røde løber, da der var alt for meget lys og jeg skulle både mase mig ind ved siden af paparazziaerne og kæmpe om kap med deres fede kameraer med de mest sindsyge blitzer. Det var til gengæld utrolig hyggeligt lige at få en lille snak med fotograferne fra de forskellige sladderblade. Det er virkelig søde de ældre herrer og jeg er næsten kommet på fornavn med dem efterhånden. Jeg stod jo også ved siden af dem sidste år og legede paparazzi. Jeg er bare ret sikker på at jeg ser meget komisk ud når jeg står der iført det fineste festtøj, med smukt sat hår og så har et kæmpe kamera rundt om halsen og maser mig ind mellem alle fotograferne 😉 Fordi de har jo bare deres normale hverdagstøj og enkelte af dem har måske lige taget en skjorte på i dagens anledning.

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Cecilie Amalie Brevadt 6. maj 2015 at 13:29

  Sikke nogle fantastiske billeder! 🙂

  http://cillesunivers.dk/

  • Svar Frk. Blomst 6. maj 2015 at 13:49

   Tak! Det er glad for at du synes 🙂

   Knus

  Skriv en kommentar