Cremer, Skønhedspleje

Anmeldelse: Derma Eco Ansigtscreme

For et par måneder siden faldt jeg over Dermas produkter i Netto til billige penge og som den beauty addict jeg er, så kunne jeg jo ikke lade være med at købe et par stykker med hjem 😉 Fordi jeg har i noget tid overvejet at prøve Dermas cremer, mderfor var det jo oplagt lige at købe et par stykker hjem så jeg kunne teste dem. Jeg har nu haft rig mulighed for at teste dem og er kalr til at anmelde dem op bloggen.

Derma Eco 24H ansigtscreme til normal/kombineret hud

Ansigtscremen er Astma- og allergimærket og miljømærket. Derfor er det er god creme til folk der prøver at undgå for mange kemikalier, for allergikere og for folk der gerne vil passe på miljøet og ikke vil udlede for mange kemikalier i vandet.
99,4 % af alle ingredienserne i cremen er af naturlig oprindelse. 20 % af ingredienserne er økologisk dyrket. Derma laver naturlig og økologisk kosmetik certificeret af ECOCERT.

Indeholder: INGEN parfume, INGEN parabener og INGEN farvestoffer.

derma-eco-woman-24h-ansigtscreme-norm-komb

Ingredienser:
Vand, Aloe Vera, Caprylic/Capric Triglycerid som er et blødgørende stof udvundet af kokosolie, Shea smør, Sodium Stearoyl Lactylate som er en emulgator der hjælper med at blande vandholdige og olieholdige ingredienser sammen i cremen så den ikke skiller, olivenolie, Cetearyl Alcohol er også en emulgator, propanediol som er et opløsningsmiddel der gør det nemmere at styre cremens konsistens, Xanthan Gum som er et naturligt vandopløseligt klæbestof af polysaccharid som fremstilles ved fermentering af sukkerstof udfra bakterien Xanthomonas campestris. Det anvendes som fortykningsmiddel i kosmetiske produkter. Citronsyre som ofte tilsættes for at regulere surhedsgraden (pH værdien). Citronsyre virker samtidig konserverende overfor de bakterietyper der ikke kan vokse ved lav pH. Sodium dehydroacetate bruges som konserveringsmiddel i kosmetiske produkter og madvarer da det hæmmer bakterie- og svampevækst. Ingredienser er økologiske og allergivenlige.

Fugtende/plejende egenskaber:
Ansigstcremen indeholder mange planteolier som er gode for huden, e-vitamin som er en beskyttende antioxidant, Glycerin som ligesom hyaleronsyre (som jeg ofte nævner her på bloggen) er rigtig god til at binde hudens fedtceller sammen og på den måde hjælper med at holde på fugten i huden, hvilket giver en dejlig blød hud. Aloe vera og E-vitamin tilfører huden antioxidanter og i samarbejde med fedtstofferne sørger de for at beskytte og fugte huden. Sheamør som blødgør huden og giver den fugt. Olivenolie som virker plejende og blødgørende.

Konsistens:
En fed dagcreme men som alligevel føles meget let så snart man har påført den på huden. Cremen er ganske let og trænger lynhurtigt ind i huden.

Duft:
Indeholder ingen parfume (heller ikke æterisk olie) og dufter derfor ikke af noget.

Emballagen:
Emballagen imponerer mig desværre ikke. Da den creme jeg har købt er i en krukke hvilket ikke er særlig hygiejnisk, med mindre man bruger en spatel hver gang, så man ikke stikker fingrene ned i krukken. I år har Derma heldigvis lavet en ny emballage til cremen som er meget mere hygiejnisk da det er en pumpefunktion så man ikke behøver at stikke fingrene ned i krukken hver gang man skal bruge noget creme. Jeg er meget begejstret for den nye emballage som gør at eg helt klart vil købe denne creme igen og igen da den er meget budgetvenlig 🙂

derma eco anigtscreme ny emballage

Alt i alt er ansigtscremen let og trænger hurtigt ind. Anisgtscremen indeholder gode og plejende ingredienser der tilfører huden en masse fugt samtidig med at ingredienserne også hjælper huden med at holde på fugten hele dagen/natten. Det er ikke en antiage creme. Men en creme som kan bruges af folk under 30 år. Det er en rigtig god creme til prisen, men hvis man gerne vil have alle mulige vidunder ingredienser i sin creme så skal man vælge et andet mærket en Derma. Denne creme er meget SU-venlig og en jeg til enhver tid vil anbefale til folk som ikke vil bruge en formue på sin hudpleje 🙂 Cremen kan bruges både om dagen og natten, men husk på at den ikke indeholder solfaktor og derfor skal man i sommermåneder påføre en solcreme ovenpå. Det er en god creme til prisen som ligger på 25-80 kr. Kan købes i Matas og i de fleste større supermarkeder såsom Føtex, Kvickly, Menu og Bilka. Engang imellem er den at finde i de mindre supermarkeder såsom Netto hvis den er i tilbudsavisen til omkring 25 kr.

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Sophie Ella 16. juni 2015 at 12:18

  Jeg kan egentlig meget godt lide cremen fra Derma, men jeg synes virkelig bare ikke om “lugten” (selvom den næsten ikke dufter af noget). Ved ikke hvad det er, men føler at det minder for meget om en hospitalscreme. Jeg er gået over til at bruge en ansigtscreme fra Rudolph Care (som faktisk er på tilbud for tiden: http://www.ren-velvaereshop.dk/rudolph-care-744/), som også er helt naturlig og dufter dejligt 🙂

  Sophie E.

  • Svar Frk. Blomst 16. juni 2015 at 14:22

   Hej Sophie Ella.
   Det er da lidt sjovt at du ikke kan lide duften, fordi som du siger så dufter den jo stort set af ingenting 🙂

   Tak for linket til Rudolph Care cremen, den vil jeg lige tage og kigge på 🙂

   Knus

  Skriv en kommentar