Skønhedspleje

Afslapning på fuld skrue!

Min weekend startede allerede onsdag i sidste uge og sluttede først i går 🙂 Min kæreste havde nemlig inviteret mig på spaophold til Sverige i sidste uge. Hvor vi var afsted med to overnatninger ♥ Derfor har jeg været lidt væk fra bloggen og fordi jeg øver mig på at slappe af, for tiden. Ja, det kan godt lyde mærkeligt, men jeg er rigtig dårlig til det. Jeg føler altid at jeg bagud med alle de ting jeg skal nå og når det kommer til mit studie, så er jeg altid skuffet over mig selv. Om jeg får 12 eller 02, gør ingen forskel jeg er året igennem skuffet over min egen indsats det meste af tiden 🙁 Og det stresser mig enormt meget. Derfor prøver jeg for tiden på at øve mig i at slappe af og nyde øjeblikket, uden alle mulige ligegyldige bekymringer som jeg altid render rundt med inde i hovedet. Det har været mit nytårsforsæt og jeg synes at jeg er blevet rigtig god til bare at slappe af. Som sagt så tog jeg på spaophold med min kæreste onsdag i sidste uge og slappede fuldstændig af og fik ladet batterierne op uden at skulle tænke på indkøb, rengøring eller madlavning og det var SÅÅ skønt! 🙂

spa weekend med de bedste

I weekenden var jeg hjemme og tog det stille og roligt uden at planlægge alt for meget og mandag formiddag tog jeg på spaophold på Falkenberg Strandbad , denne gang med min gode veninde. Min veninde og jeg gav den gas på afslapningsfronten 😉 Vi fik drukket en masse god vin og champagne, spist god mad og så lærte jeg hende at spille pool, fordi det havde hun åbenbart aldrig prøvet før. Ved midnatstid hoppede jeg i havet og blev kølet lidt ned, det var egentlig meningen at der var nogle fyre der også skulle have været i vandet fyrerne turde ikke alligevel, de var nogle tøsedrenge (!) så jeg hoppe i vandet alene, mens en af dem holdt min badekåbe.

Alt i alt så er jeg på årets første 5 måneder blevet rigtig god til at slappe af og prøver så vidt muligt på ikke at bekymre mig alt for meget. Det er en lang process og ikke noget man bare lige kan ændre på fra den ene dag til den anden, men jeg arbejder hårdt på det! 🙂

Jeg fik utrolig mange komplimenter pgs. min kjole den ene aften og jeg er også selv utrolig glad for den 🙂 Den er købt på Asos og har kostet 499 kr. så vidt jeg husker. Kjolen hedder ASOS Pencil Dress With V Neck And Metal Belt back. Husk at der er fri fragt fra Asos. Siden jeg klikkede kjolen hjem er den desværre blevet udsolgt. Men der er en masse andre fine kjoler på Asos. Jeg er blevet ret vild med at købe tøj hjem fra Asos det sidste stykke tid. Jeg shopper stort set ikke i rigtig butikker, da jeg synes at det er stresserende nogle gange, derfor foretrækker jeg klart at shoppe på nettet så jeg kan prøve mit derhjemme i fred og ro 🙂

Der er nogle flere billeder af den her, som alle er lånt fra www.asos.com
Asos pencil dress

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar