Skønhedspleje

Årets første svømmetur

Min morgen startede skønt i morges! Jeg var i vandet for første gang i år 🙂 Nogen vil måske mene at vandet er en anelse koldt og det lige er tidligt nok at jeg valgte at tage årets første dukkert. Men jeg synes nu at var skønt og det kolde vand satte i den grad gang i min blodcirkulation! 😉

IMG_7910

IMG_7913

IMG_7919

IMG_7924

IMG_7925

Jeg bad min kæreste om at tage nogle billeder til bloggen og han har da gjort det godt. Altså lige med undtagelse af at jeg på mystisk vis ikke helt ligner mig selv i ansigtet på det aller første billede. Da jeg for lidt siden viste ham billedet udbrød han “Hahaha! Du ligner jo en mongol!” Undskyld, mit ordvalg, men han har jo lidt ret. Jeg ved ikke hvordan jeg griner, men han fik i hvert fald taget et lidt uheldigt billede af mig xD Jeg synes nu at det skulle med, da man kan se Falkenberg Strandbad (som ligger i Sverige) i baggrunden og min fine bikini som faktisk bare er fra H&M, dog købt sidste år. Så det er desværre ikke en der lige er til at få fat på. Jeg har set den på H&M’s hjemmeside, i nogle af de andre farver for nyligt, men den sorte er vidst udsolgt så vidt jeg kunne se 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Carla 16. maj 2015 at 10:31

  Puha.. Det ser koldt ud, sejt gjort!

  • Svar Frk. Blomst 16. maj 2015 at 12:30

   Tak 🙂 Jeg varmede mig godt op i saunaen først og gik iført en varm badekåbe og badetøfler derud så jeg var varm i så lang tid som muligt.
   Det var faktisk ikke så koldt som jeg havde forestillet mig. Men jeg er også typen der lige tager en tur under den kolde bruser hver gang jeg er i svømmehallen og elsker den forfriskende følelse man får efter sådan en kold omgang 🙂 Jeg kunne godt tænke mig at vende min krop til det kolde vand hen over hele efteråret og så forhåbentlig kunne vinterbade til næste vinter 🙂

   Knus

   Knus

  Skriv en kommentar