Skønhedspleje

3 års dag med min kæreste

3 års dag collage

I onsdags var det 3 år siden at jeg kastede mig ud i det der med at gi det en chance som kærester med den her søde fyr som jeg havde set i et halvt års tid på daværende tidspunkt. Jeg må indrømme at det var en god beslutning jeg tog for 3 år siden. Fordi det har været 3 dejlige år jeg har haft med min kæreste. Jeg har ikke fortrudt én eneste dag 🙂 Vi har efterhånden boet sammen i 2,5 år og det har vi også begge været rigtig glade for. Det var lidt tilfældigt at vi flyttede sammen så hurtigt, fordi jeg stod pludselig og manglede et sted at bo, da min daværende roomie (som faktisk bor 150 meter fra vores nuværende lejlighed) pludselig bad mig om at flytte, så faktisk smed hun mig pludselig ud, derfor spurgte jeg min kæreste om jeg kunne flytte ind hos ham. Jeg kan huske at han var meget skeptisk, da han før havde boet sammen med en ekskæreste og han ikke havde været så glad for det. Men der gik faktisk ikke så længe før han indrømmede at det fungerede rigtig godt for os at bo sammen og vi har begge været glade for det siden første dag 🙂

Min kæreste og jeg har en aftale om at vi hvert år skiftes til at arrangere noget på vores månedsdag den 13. maj og i år var det hans tur. Han havde planlagt to overnatninger på Falkenberg Strandbad som er et spahotel i Sverige. Så han stod for spaopholdet og jeg havde bestilt en masse lækre dekorationsting såsom hjerte konfetti, små glashjerter, hjertelys fra IKEA (jeg kunne ikke lige finde præcis de samme på IKEA’s hjemmeside men fandt disse hjertelys), dejlig chokolade, jordbær og champagne. Jeg tømte hotelværelsets minibar og stilte champagnen på køl, mens jeg arrangerede de andre ting så det så flot ud på sengebordet. De pinke, hjerteformede champagneglas har jeg købt ind hos Present Time Outlet som ligger inde ved Nørreport station i København. Jeg ligger nogle flere billeder op de kommende dage, så dette indlæg ikke bliver for langt 😉

Follow my blog with Bloglovin

Knus

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar tina 16. maj 2015 at 14:53

    Skøøøønt.

  • Skriv en kommentar